INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Din mijlocul mulțimii, la petrecerea de promovare, Dennis Man a avut un mesaj: „Asta vă întrebați? SI!”

FOTO: Facebook @parma
FOTO: Facebook @parma

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 16:29 / Actualizat luni, 06 mai 2024 17:13

Dennis Man (25 de ani), atacantul celor de la Parma, autor al assistului de la golul marcat de Valentin Mihăilă în partida contra lui Cremonese (1-1), le-a promis tifosilor gialloblu, la fiesta de pe străzi, că nu va pleca în vară, după ce a câștigat Serie B.

Dennis Man a făcut un sezon slab la prima sa aventură în străinătate, terminând returul din ediția 2020-2021 din Serie A cu doar două goluri și un assist în 14 jocuri în tricoul „cruciaților".

Superofertă din Premier League pentru golgheterul lui Napoli » Fosta campioană ar primi bani plus doi jucători
ITALIA
Superofertă din Premier League pentru golgheterul lui Napoli » Fosta campioană ar primi bani plus doi jucători

Dennis Man vrea să rămână la Parma

Extrema română vrea să se revanșeze în stagiunea viitoare și să confirme evoluțiile bune și foarte bune oferite sub comanda lui Fabio Pecchia în acest campionat de Serie B, pe care l-a câștigat matematic înaintea ultimei etape. La 1-1 cu Cremonese, pe „Ennio Tardini", fostul FCSB-ist a contribuit cu un assist la reușita lui Valentin Mihăilă.

Man a spus că se simte foarte bine la Parma. Dacă face și un sezon de Serie A cu Parma, lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel. El știe ce vrea, pe ce drum merge, nu este neaparat gândul lui că trebuie să plece la altă echipă!
- Victor Becali, agentul lui Dennis Man

Amână discuțiile până după Euro 2024

Cel mai bun marcator al liderului ligii cadete, cu 11 goluri și 6 pase decisive în 31 de partide de campionat (locurile 8-10 în topul golgheterilor Seriei B), mai are contract până pe 30 iunie 2025, însă nu se gândește la un transfer.

Chiar dacă a amânat discuțiile pentru a prelungi înțelegerea cu „cruciații" până după Euro 2024, Dennis Man le-a dat asigurări tifosilor strânși în Piața Garibaldi, la sărbătorirea performanței așteptate de trei ani, că va juca și-n sezonul următor la Parma. „Vă întrebați dacă să mă așteptați în Serie A? Si!".

Din nou, așa cum s-a întâmplat deseori în acest sezon, Man a rezolvat meciul cu sclipirile sale. A pornit faza golului în dribling, a depășit doi adversari și i-a pasat lui Mihăilă, apoi a mers împreună cu compatriotul lui să sărbătorească în fața peluzei. Nota 7
- ParmaLive, agenție italiană

Man și Mihăilă au scos tot orașul în stradă!

„Este tot orașul ieșit pe străzi, suntem atât de mulțumiți. Ne bucurăm că am reușit să ne atingem obiectivul de a termina pe primul loc", a adăugat noul campion din Serie B, în mijlocul fanilor și alături de Mihăilă, ajuns la 6 goluri și 2 pase decisive în 31 de jocuri.

107meciuri a bifat Dennis Man la Parma în toate competițiile de la transferul din ianuarie 2021, reușind 24 de goluri și 12 pase decisive. Este cotat pe Transfermarkt.de la 6,5 milioane de euro

Citește și alte știri de fotbal internațional:

„Perechea secolului” » Mai mult de o treime din trofeele lui Real Madrid în era Florentino Perez au fost obținute de Ancelotti! Ce recorduri mai poate bate italianul
REAL MADRID - BAYERN
„Perechea secolului” » Mai mult de o treime din trofeele lui Real Madrid în era Florentino Perez au fost obținute de Ancelotti! Ce recorduri mai poate bate italianul
Pildele faimoase lăsate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „Fotbalul este spațiu, timp și dezamăgire, restul sunt numere de telefon
ARGENTINA
Pildele faimoase lăsate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „Fotbalul este spațiu, timp și dezamăgire, restul sunt numere de telefon"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  06 Mai 2024, 17:05

Mihăilă a jucat 83 de meciuri la Parma si a marcat 15 goluri și are 9 assisturi. Man a jucat 107 meciuri, cu 24 goluri și 12 assisturi. Pe Mihăilă s-au plătit 9,1 milioane Euro de Parma, care la rândul ei l-a împrumutat cu 0,5 milioane la Atalanta. Pe Dennis Man Parma a plătit 11 milioane Euro (Gigi îl cumpărase cu 1,85 de la Arad). Mihăilă este mai mic cu 1 an și 6 luni decât Dennis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează