INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Boloni, tot mai rău la Metz » 17 înfrângeri, locul 17. Riscă să nu termine sezonul pe bancă!

Boloni, total nemulțumit de jucătorii săi în ultimele trei meciuri Foto: Imago
Boloni, total nemulțumit de jucătorii săi în ultimele trei meciuri Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 16:17 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 16:46

Ladislau Boloni, 71 de ani, nu poate rupe pânza de păianjen a zonei retrogradării în Ligue 1, pierzând încă un meci cu Metz, 3-4 duminică pe terenul lui Brest. Al 3-lea eșec consecutiv, al 17-lea în acest campionat. Rămâne prins în zona roșie.

Pentru Ladislau Boloni e și mai rău la Metz de la o săptămână la alta. Antrenorul care a promovat echipa lorenă în Ligue 1 la prima încercare în sezonul trecut e acum prins într-o situație aproape fără ieșire. O perioadă în care cu greu va putea supraviețui.

Jucătorii nu-l mai ascultă pe Ladislau Boloni? Revoltă în vestiarul lui Metz

În vârstă de 71 de ani, cel mai în vârstă tehnician în Franța, Loți nu mai pare să fie ascultat de jucători. RMC Sport sugerează că ar fi o revoltă în vestiarul vișiniilor.

„Nu mai vreau să văd aroganță la Bayern” » Se anunță schimbări majore la club într-un sezon negru. Jucătorii, amenințați!
GERMANIA
„Nu mai vreau să văd aroganță la Bayern” » Se anunță schimbări majore la club într-un sezon negru. Jucătorii, amenințați!

Portarul Oukidja, pe care Boloni l-a amendat și l-a acuzat de lipsă de respect după ce a gafat etapa anterioară, la 2-5 cu Monaco, a postat pe social media un videoclip tactic pentru faza defensivă, mesaj dedicat antrenorului.

În același timp, fundașul dreapta Van Den Kerkhof a declarat că jucătorii iau meciul în propriile mâini dacă sfaturile lansate de pe bancă nu mai ajută formația.

Ladislau Boloni: „Nu am alt refren să vă cânt”. De la 1-0 la 1-4 cu Brest

Înaintea meciului de duminică, la Brest, Boloni a spus: „Psihologic, e mereu dificil în asemenea clipe, nu pot spune altceva. Suntem afectați, totuși trebuie să fim capabili să analizăm lucrurile, să vedem unde sunt punctele nevralgice. Nu am alt refren să vă cânt".

Pe teren însă, Metz n-a rezistat în fața lui Brest, revelația sezonului, locul 2 în campionat, după PSG. Jucătorii lui Loți au deschis scorul după numai șase minute, dar au primit trei goluri până la pauză, cedând încă o dată în minutul 60. Patru goluri, două luate după cornere.

„Dubla” lui Mikautadze nu l-a ajutat pe Ladislau Boloni. 17 înfrângeri, locul 17

De-abia atunci s-au trezit „les grenats". Internaționalul georgian Georges Mikautadze a marcat de două ori, Boloni a sperat că Metz va egala, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Statistica partidei arată cât a dominat Brest: 66% posesie, 24-8 șuturi, 10-6 mingi pe poartă. Rezultat final, 4-3.

A treia înfrângere în serie a lorenilor (1-2 cu Reims, 2-5 cu Monaco, 3-4 cu Brest), care rămân legați de locul 17, penultimul, de retrogradare. La doar două puncte deasupra „lanternei" Clermont și la trei sub Lorient, poziția a 16-a, de baraj.

Chiar dacă în ultimul timp a fost susținut public la club de președintele Bernard Serin și de directorul sportiv Pierre Dreossi, Boloni riscă să nu prindă sfârșitul stagiunii la Metz. Chiar dacă și-a prelungit în 2023 contractul până în vara lui 2025. Are 17 eșecuri și doar șase victorii în 28 de etape, Mai sunt de jucat numai șase meciuri.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Scene șocante în Turcia: Galatasaray - Fenerbahce a durat doar 50 de secunde! Icardi a înscris și a rămas singur pe teren
TURCIA
Scene șocante în Turcia: Galatasaray - Fenerbahce a durat doar 50 de secunde! Icardi a înscris și a rămas singur pe teren
Arbitrul român, delegat la derby-ul Croației » „Cunoscut pentru că l-a supărat puternic pe Gigi Becali”
DELEGARE
Arbitrul român, delegat la derby-ul Croației » „Cunoscut pentru că l-a supărat puternic pe Gigi Becali”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  07 Aprilie 2024, 21:44

...pe cine intereseaza ?

Maradonatu1
Maradonatu1  •  07 Aprilie 2024, 17:53

Fricosul Bölöni, din fricosul fotbal românesc...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează