INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO Reacția lui Xavi Hernandez, după ultima mutare făcută de Barcelona: „Mama va fi cea mai fericită, e cel mai mare fan al clubului”

Xavi Hernandez (foto: Guliver/Getty Images)
Xavi Hernandez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 11:09 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 13:21

Joi, FC Barcelona și-a prezentat oficial noua platformă de streaming. Se numește Barça One, iar accesul e gratuit.

La evenimentul de lansare, echipele clubului blaugrana - cu excepția celei de baschet, care avea meci - au avut reprezentanți. Toți jucătorii lui Xavi au participat la eveniment.

Rio Ferdinand, despre cel mai jenant moment din cariera sa: „Nu mi-a fost niciodată mai rușine”
ANGLIA
Rio Ferdinand, despre cel mai jenant moment din cariera sa: „Nu mi-a fost niciodată mai rușine”

Antrenorul catalan a oferit o scurtă reacție: „Mama va fi unul dintre cei mai fericiți fani, pentru că este mai culé decât oricine și adoră să urmărească tot ce e legat de Barcelona. Va fi o bucurie pentru toți suporterii noștri", a spus Xavi.

Barça One, noua platformă de streaming a Barcelonei

Barça One e disponibilă în catalană, spaniolă și engleză și va oferi acces la o varietate de conținuturi cu tematică Barça. Prin intermediul acestei platforme, care este deja cea mai accesată din magazinul Apple, fanii vor putea urmări cele mai recente știri despre toate echipele clubului, vor putea urmări meciuri în reluare, conferințe de presă în direct, sesiuni de antrenament, interviuri exclusive, evoluția lucrărilor de pe Camp Nou sau meciuri de antrenament.

Există trei variante de utilizare: unul gratuit și cu publicitate; un altul gratuit, cu înregistrare prealabilă, care permite personalizarea canalului și crearea propriilor liste de redare, recomandări, conținut exclusive, dar și un abonament Premium pentru 1,99 euro pe lună, fără publicitate și cu posibilitatea de a descărca conținut pentru a-l vedea unde și când dorește fiecare. Cei care sunt socio la Barcelona pot accesa gratuit această versiune.

Această platformă va pune la dispoziția fanilor și membrilor peste 1.500 de ore de conținut video, inclusiv materiale arhivate din epoca Barça TV.

Mama lui Xavi s-a opus transferului mijlocașului la AC Milan: „Divorțez!”

Reacția lui Xavi Hernandez, după ultima mutare făcută de Barcelona: „Mama va fi cea mai fericită, e cel mai mare fan al clubului”
Părinții lui Xavi Hernandez

În urmă cu mulți ani, când Xavi era doar un puști, a fost la un pas să semneze cu Milan. Mama lui s-a opus, amenințându-și soțul că va divorța dacă-l lasă pe Xavi să plece în Italia

În 2015, când a plecat, ca jucător, de la Barcelona la Al Sadd, Xavi a făcut o declarație amuzantă: „Mama nu știe că Barça mi-a prezentat oferta de prelungire până în 2018. E cel mai înfocat fan al Barcelonei, sigur ar fi încercat să mă convingă să rămân”.

Catalanii au decis să închidă postul Barca TV în iunie 2023

Închiderea televiziunii clubului FC Barcelona a însemnat concedierea a 150 de persoane. Consiliul de Administrație a luat această decizie pentru a contribui la echilibrarea cifrelor și pentru a respecta fair-play-ul financiar cerut de La Liga.

Barca TV a emis pentru prima dată pe 27 iulie 1999 și la aproape 24 de ani distanță s-a închis. Postul s-a concentrat doar pe informații despre diferitele secții ale clubului.

La începutul lui 2023, angajații de la Barca TV au organizat o grevă, cerând condiții mai bune de lucru. Clubul a încercat ulterior să vândă postul TV, dar nici a cincea încercare de a face asta nu s-a terminat cu succes. Astfel, șefii echipei „blaugrana” au luat decizia drastică de a-l închide.

Conform Marca, Barca TV a reprezentat o gaură în bugetul clubului, nu aducea profit, însă era o cale excelentă de comunicare cu fanii „blaugrana”.

Citește și alte articole:

Ofertă de la un gigant turc pentru Denis Drăguș » Standard a răspuns imediat
TURCIA
Ofertă de la un gigant turc pentru Denis Drăguș » Standard a răspuns imediat
Edi Iordănescu dărâmă vestiarele, schimbă complet gazonul și aduce aparatură „de luptă” din țară! GSP a mers la baza de pregătire a României din Würzburg
GSP E ÎN GERMANIA
Edi Iordănescu dărâmă vestiarele, schimbă complet gazonul și aduce aparatură „de luptă” din țară! GSP a mers la baza de pregătire a României din Würzburg

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează