GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ACUZAȚII

GALERIE FOTO Cântăreața acuzată de complicitate într-un dosar de fraudă cu soția fostului patron al campioanei din Superliga

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 11:16 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 19:23

Emilia Ghinescu (45 de ani) e cântăreața care a fost acuzată că a fost complice la fraudă, într-un dosar în care e vizată soția lui Ioan Niculae, fostul finanțator al Astrei Giurgiu.

Omul de afaceri e în scandal cu Nicoleta-Mariana, femeia cu care se află în plin proces de divorț.

+18 FOTO

Firma lui Ioan Niculae acționează în instanță o serie de persoane, printre care și pe Emilia Ghinescu

Conform economica.net, firma Mediterranean Inc, societate înregistrată în Belize, prin care omul de afaceri Ioan Niculae ar fi derulat activități în zona agro-industrială, acționează în instanță o serie de persoane, printre care și Emilia Ghinescu, care ar fi constituit un grup infracțional organizat.

Aceeași publicație scrie că e vorba despre un război dus între Ioan Niculae și Nicoleta-Mariana, femeia cu care se află în plin proces de divorț.

Conform plângerii, în anul 2021, când omul de afaceri era la pușcărie, Nicoleta-Mariana ar fi pus în aplicare un plan, alături de Emilia Ghinescu și alte persoane, de înstrăinare frauduloasă a activelor Chemgas, companie aflată în insolvență. Emilia Ghinescu figurează în acest dosar ca interpusă a fostei soții a lui Ioan Niculae.

Emilia Ghinescu, acuzații de complicitate într-un dosar cu soția lui Ioan Niculae

Artista de muzică populară a explicat că nu a primit nicio atenționare din partea autorităților, însă spune că ea nu are nicio legătură cu această speță, pentru Fanatik. Va merge să dea declarații, dacă va fi nevoie.

„Am văzut și eu ce a apărut. Deocamdată, nu pot să spun că știu ceva oficial, pentru că nu am primit nimic oficial din partea autorităților. N-am nicio implicare în toată chestia asta. Dacă voi fi citată, cu siguranță o să mă duc să dau explicații autorităților. Mie așa mi se pare normal. N-am nimic de ascuns și nu am nimic de schimbat”, a declarat Emilia Ghinescu.

Totodată, ea a explicat și ce legătură are cu Ioan Niculae. Omul de afaceri și soția lui sunt nașii de botez ai fiicei sale.

Cântăreața acuzată de complicitate într-un dosar de fraudă cu soția fostului patron al campioanei din Superliga
Ioan Niculae, fostul patron al Astrei

„Referitor la relația pe care o am cu soții Niculae, ei mi-au botezat fetița. Noi suntem în relații de prietenie de foarte mulți ani. Ei au botezat-o pe Anastasia, pe cea mică. În rest, nu știu ce să-ți spun. Nu știu care sunt disputele între dânșii.

Chiar nu știu și nici nu este treaba mea. Eu, oficial, nu am fost citată de către nicio instituție a statului. Repet, în cazul în care am să fiu, bineînțeles că o să răspund citației și întrebărilor adresate”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Citește și:

Noua iubită a lui Arpad Paszkany, primele cuvinte despre relație: „Așa m-a cucerit, e ceva ce mă atrage”
MONDEN
Noua iubită a lui Arpad Paszkany, primele cuvinte despre relație: „Așa m-a cucerit, e ceva ce mă atrage”
După ce s-a întors la CSA Steaua, Adi Popa trăiește o altă bucurie: a devenit tată de fată alături de soția Mădălina
MONDEN
După ce s-a întors la CSA Steaua, Adi Popa trăiește o altă bucurie: a devenit tată de fată alături de soția Mădălina

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
cobra
cobra  •  25 Aprilie 2024, 07:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Aprilie 2024, 11:27

Daca iese un ban de leu, fara sa-si puna assu' la bataie, like usual, de ce nu ?! :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează