FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

Dan Petrescu, spectacol la revenirea la CFR Cluj: „Asta e marea problemă. Dacă eram aici sezonul ăsta, nu se întâmpla așa ceva!”

Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP)
Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 00:10 / Actualizat luni, 06 mai 2024 12:11

CFR Cluj - Rapid 3-2. Dan Petrescu a revenit cu victorie pe banca ardelenilor și a analizat partida câștigată în Gruia împotriva giuleștenilor.

Petrescu e nemulțumit că nu are mai mulți jucători de nivelul lui Daniel Bîrligea și Philip Otele și a declarat că dacă ar fi fost la CFR de la începutul sezonului ar fi avut mai mulți fotbaliști de acest nivel.

Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”
OFERTĂ
Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”

Dan Petrescu, prima reacție după CFR Cluj - Rapid

„Nu eram pregătit să intru în pâine așa repede. Nu mi-a fost ușor. A trebuit să vin să ajut, m-au rugat toți, mai ales patronul. Am zis că sper să nu încurc, echipa a câștigat 3 meciuri la rând, deci are valoare. Rapid a jucat foarte bine în acest meci, are lot bun, bancă bună.

Ei nu au noroc. Nu ai cum să ai așa jucători și să nu câștigi. Știți spiritul de la CFR, mereu se vrea titlul aici. Nu s-a reușit anul acesta, din păcate, sperăm că la anul”, a declarat Petrescu, la Prima Sport 1.

Dan Petrescu: „Asta e problema CFR-ului. Dacă eram eu aici sezonul acesta, nu se întâmpla asta”

„Asta e problema CFR-ului, că nu are jucători pentru Bîrligea și Otele. Dacă eram eu antrenor, mai aveam doi la acest nivel. Joacă amândoi pentru echipă, sunt foarte buni, nu avem alții la acest nivel. E o problemă dacă lipsesc ei.

Am avut discuții cu toți jucătorii. Cu Manea am vorbit pentru că termină contractul, va lua o decizie după EURO. El vrea acum să fie titular că vine EURO, dar eu nu pot face echipa după ce vrea fiecare. Mogoș a jucat foarte bine și a intrat titular.

Tachtisidis poate rămâne dacă mă convinge. După primul meci m-a convins, a fost concentrat, a jucat bine. E un jucător de valoare care știe fotbal”, a mai declarat Petrescu.

Am luat primul galben din ultimul an, că în Coreea de Sud nu am luat deloc

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO. CFR Cluj - Rapid » Dan Petrescu, aplaudat de întreg stadionul după victoria în fața Rapidului

Citește și:

Primul meci, primul cartonaș » Criză de nervi a lui Dan Petrescu la CFR Cluj - Rapid
CFR CLUJ - RAPID
Primul meci, primul cartonaș » Criză de nervi a lui Dan Petrescu la CFR Cluj - Rapid
Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”
CFR CLUJ - RAPID
Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
tororosso
tororosso  •  06 Mai 2024, 12:58

A sosit fiul rătăcitor la matca lui Neluțu. A început circul și bocitul . Încep manevrele și cerințele exclusive de 11m. Lipsește momentan ”omenoșii” Dâncu SRl & Frăția Kovacs .

tororosso
tororosso  •  06 Mai 2024, 12:10

A venit fiul rătăcitor , a început circul . Bursucul Bocitor a meritat acel galben după ieșirile sale demente . Oare de ce nu a făcut circ și în momentul în care Rapid a avut un 11 m. ?

ccc23
ccc23  •  06 Mai 2024, 11:56

nu credeam ca imi poate provoca cineva o senzatie de scarba mai mare ,decat imi provoaca gigelul…ei bine acest pseudo antrenor a reusit…o *** de antrenor cand a scos capul afara…se intoarce a nu stiu cata oara in acelasi loc ,unde poate fi ajutat de tatuca mustaciosu si Nelutu interlopu la butoane…sa-si mai lustruiasca putin aura cu care vine cand vine de afara..sifonata rau….Sa inceapa circul si maimuțăreala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează