GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB – Sepsi: Compagno, marele absent al roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2023 16:15 / Actualizat luni, 08 mai 2023 16:19

Ne apropiem cu pași repezi de finalul celui mai tare play-off din istoria SuperLigii. Luni, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei a șaptea, FCSB joacă împotriva lui Sepsi și încearcă să rămână în cursa de urmărire a liderului Farul, chiar dacă nu se va putea baza pe golgheterul Compagno.

Meciul de pe Arena Națională, care poate menține suspansul în lupta pentru primul loc, poate fi urmărit în streaming Live pe site-ul și în aplicația Superbet și beneficiază de Supercote și Superpariuri. Descoperă oferta completă pentru FCSB – Sepsi și alege-ți favorita!

Visul unei seri de primăvară

De la trecerea la sistemul cu play-off, FCSB nu a câștigat nici măcar un titlu și visează să ridice trofeul SuperLigii, după o pauză de 8 ani. Actualul declin al campioanei CFR Cluj, aproape ieșită din lupta pentru primul loc, a fost speculat prompt de „roș-albaștri”, care au devenit singura contracandidată reală a Farului. Trupa lui Hagi s-a îndepărtat la 6 puncte după victoria uluitoare obținută în fața Rapidului, dar un succes cu Sepsi ar readuce vicecampioana în plasa „marinarilor”, împotriva cărora vor juca în penultima etapă. 

Cu doar 4 puncte câștigate în play-off, echipa lui Bergodi nu mai are obiectiv în finalul acestui sezon al SuperLigii și e deja cu gândul la finala Cupei. Sepsi are însă de luat o revanșă în fața „roș-albaștrilor”. FCSB a câștigat toate cele 3 partide disputate în actuala ediție. De fiecare dată însă, victoria a fost la limită, 1-0 în cele două dueluri din sezonul regular și 2-1 în turul acestui play-off, la Sf. Gheorghe. Aceste rezultate au mărit și mai mult avantajul FCSB în palmaresul întâlnirilor directe: 10 victorii, 6 egaluri și doar două înfrângeri. 

1.55 este cota Superbet pentru o nouă victorie a celor de la FCSB, în timp ce Sepsi a primit 6.50 pentru o surpriză pe Arena Națională. Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj! Dacă echipa pe care ai mizat are un avantaj de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

FCSB, fără golgheter!

Andrea Compagno, al doilea cel mai bun marcator al SuperLigii, ar fi fost marele favorit să înscrie pe Arena Națională, după ce, în acest sezon, italianul își trecuse deja în cont două reușite cu Sepsi, câte una în fiecare din cele două dueluri disputate la Sf. Gheorghe. Compagno are însă probleme medicale și va absenta de la acest duel. În lipsa lui, favorit în topul cotelor Superbet a devenit Miculescu(2.90), urmat de Florinel Coman și Omrani, ambii cu cotă 3.00.

De cealaltă parte, Alexandru Tudorie, autor a 9 goluri în acest sezon, a primit cotă 5.25 să marcheze în poarta celor de la FCSB. Vârful lui Sepsi a ratat un penalty în primul duel direct din sezonul regular. Marius Ștefănescu, singurul jucător din lotul lui Bergodi care a înscris împotriva roș-albaștrilor în actuala ediție, are cotă 8.00 să repete performanța din turul play-off-ului.

FCSB – Sepsi se joacă și în Super SocialIntră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Aventură responsabilă! Află ce primești din prima când îți activezi cardul de beneficii SuperClub

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează