FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Un patron din Superligă râde de FCSB: „Au jucat bine doar 10-15 minute. Am demontat un mit contra lor”

FCSB
FCSB

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 18:02 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 18:44

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a răspuns ironic când a fost întrebat dacă liderul Superligii, FCSB, a arătat ca o campioană împotriva echipei sale, în partida de miercuri, terminată la egalitate, 2-2.

Dioszegi a răspuns că FCSB s-a comportat corespunzător poziției sale în clasament doar în primele 10-15 minute cu Sepsi. Finanțatorul covăsnenilor a precizat că „roș-albaștrii” au fost dominați în partea secundă a jocului.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, după Sepsi - FCSB

„Sunt fericit și pentru că am reușit să demontăm mintul că noi suntem frații FCSB-ului. Am reușit să facem un rezultat care nu ne încântă nici pe noi, nici pe ei. Cu rezultatul acesta am demonstrat că nu suntem frații FCSB-ului. În primul rând, am luat un punct cu viitoarea campioană.

(n.r.- despre speculațiile dinspre Rapid că Ștefănescu nu este folosit contra FCSB-ului, unde ar urma să fie transferat) Cred că Ștefănescu a jucat binișor, nu pot să spun că a jucat bine, dar s-a văzut dăruirea lui și cred că a vrut să și marcheze.

Acum, speranțele sunt foarte scăzute, aproape nule (n.r.- pentru a prinde un loc în cupele europene). Dacă nu reușim să prindem Europa, atunci să fim cât mai aproape de Europa, să prindem locul 4. Dacă nu reușim locul 4, măcar un loc 5. Tot e mai bine decât nimic.

(n.r.- dacă FCSB a arătat ca o adevărată campioană) Da, în primele 10 minute sau în primele 15 minute. După nu! Eu sunt genul care spune adevărul sau ce crede că este adevărat. În primele 15 minute a jucat ca o campioană, după aceea nu a arătat ca o campioană. În repriza a doua putem să spunem și că am dominat”, a declarat Laszlo Dioszegi, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii GSP Live.

Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, în etapa #5 din play-off-ul Superligii. Golurile partidei au fost marcate de Varga (22') și Ștefan (69') pentru gazde, și de Coman (9') și Miculescu (34') pentru oaspeți.

Citește și:

Clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș cu FCSB » Ce se întâmplă la vară
FCSB
Clauza secretă din contractul lui Vlad Chiricheș cu FCSB » Ce se întâmplă la vară
Dan Șucu ia în calcul o variantă radicală, după problemele cu legea din cazul lui Daniel Niculae: „Cei din club sunt mulțumiți cum merg lucrurile, eu nu sunt!”
Rapid
Dan Șucu ia în calcul o variantă radicală, după problemele cu legea din cazul lui Daniel Niculae: „Cei din club sunt mulțumiți cum merg lucrurile, eu nu sunt!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
rikiriki365
rikiriki365  •  26 Aprilie 2024, 20:29

Cui vrei sa demonstrezi ca nu ești frate cu FCSB

thorvald
thorvald  •  26 Aprilie 2024, 19:03

"Dacă nu reușim locul 4, măcar un loc 5. Dacă nu reușim locul 5, măcar un loc 6. Tot e mai bine decât nimic."...si mai realist in acelasi timp, Lacika baci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează