INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Au apărut primele oferte pentru Drăgușin: „M-au căutat din Germania, Italia și Turcia”

Radu Drăgușin ar putea pleca de la Tottenham // FOTO: Imago
Radu Drăgușin ar putea pleca de la Tottenham // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 11:58 / Actualizat marti, 07 mai 2024 13:39

După ce Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (22 de ani), a spus că nu exclude ca fundașul central să o părăsească pe Tottenham în vară, ar fi apărut deja primele echipe interesate de acesta.

Internaționalul cumpărat în iarnă de Spurs, pentru 25 de milioane de euri, trece prin momente complicate. A ajuns la 6 meciuri la rând fără să joace, iar impresarul lui nu a exclus posibilitatea ca el să plece la vară.

Violențe nemaipomenite în liga a patra germană » 155 de agenți răniți și 74 de suporteri au fost arestați
GERMANIA
Violențe nemaipomenite în liga a patra germană » 155 de agenți răniți și 74 de suporteri au fost arestați

Florin Manea: „M-au căutat pentru Radu Drăgușin cluburi din Anglia, Germania și Turcia”

Acum, acesta susține că deja au apărut primele echipe interesate de serviciile lui Drăgușin, existând cluburi din Germania, Italia și Turcia care ar dori să-l semneze.

„M-au căutat foarte multe echipe din Germania, din Italia, de la echipe de top. M-au întrebat de situația lui și ne gândim la un împrumut în vară. Bine, și din Turcia, dar am refuzat total. Mizez pe faptul că Radu se va impune, mizez că a venit la mijlocul campionatului, când echipa era deja construită. Au fost și meciuri grele. Nu vedeți că de 4-5 meciuri nu câștigă? E normal să primească și el o șansă.

Eu aștept. Probabil o să am o discuție. Nu prea aș vrea să discut acum, mi-am spus punctul de vedere și l-a preluat toată lumea. Am miercuri o întâlnire amicală cu cei de la Tottenham, iar după o să știu mai multe.

Sincer, nu-mi place să dau bir cu fugiții și nu-i place nici lui, dar vreau să înțeleg puțin ce se întâmplă pentru că nu prea am o explicație. Radu ce să spună? El se pregătește, dă 100% la antrenamente. Face tot ce depinde de el pentru a juca titular.

El și-a dorit Anglia. Știa că o să fie greu, dar mai avem răbdare un pic pentru că promisiunile au fost făcute mai multe pentru campionatul care urmează decât cel de acum. Într-un fel, antrenorul ne-a spus că se va baza mai mult la anul pe el. Acum e în cursul campionatului. Trebuie să aflăm și noi câteva lucruri despre cum gândesc cei de la Tottenham în privința lui.

Am semnat pe șase ani și jumătate. Dacă nu voiam să rămânem, nu semnam atât de lung. Viitorul lui e legat de Tottenham, dar contează și să fie într-un ambient în care să-i continuăm creșterea, nu să o oprim. El mai are mult de crescut”, a spus Florin Manea, potrivit sport.ro.

Englezii trag concluzii îngrijorătoare pentru Radu Drăgușin

Presa londoneză scrie că „românul ar putea să plece, după ce s-a trezit că joacă un rol secundar la Spurs”. Speranțele ca Radu Drăgușin să mai joace în acest sezon sunt din ce în ce mai mici. Duminică, fundașul român a privit din nou de pe margine cum Tottenham a fost surclasată de Liverpool, 2-4 pe „Anfield Road".

E a șasea oară consecutiv când jucătorul pentru care s-au plătit 25 de milioane de euro și alte 6 eventuale milioane ca bonusuri a rămas rezervă neutilizată. Nu i s-a mai întâmplat o așa serie negativă de pe vremea când era la Sampdoria, împrumutat de la Juventus, între 12 septembrie și 17 octombrie 2021!

Semnalele care vin dinspre Ange Postecoglou nu sunt deloc bune și presa a sesizat acest lucru, încercând să găsească explicații pentru această situație. Publicația One Football scrie că „viitorul lui Drăgușin e nesigur, din cauza rigidității tactice a managerului. Aventura sa la Spurs s-a lovit de un zid care l-ar putea determina pe român să se gândească la o plecare prematură. De când s-a transferat, în ianuarie, de la Genoa, perioada trăită de român la formația din nordul Londrei a fost oricum, însă numai plăcută, nu!".

Drăgușin, doar de două ori titular la Spurs!

Aceeași sursă a aruncat vina și pe „rigiditatea tactică a lui Postecoglou, care poate fi privită ca un factor important pentru situația lui Drăgușin. Greco-australianul nu vrea să renunțe la sistemul cu patru fundași și să treacă la apărare în trei, în care Radu Drăgușin evolua constant la Genoa.

În pofida calităților sale, românul s-a trezit pus să interpreteze un rol secundar, cu doar două apariții la Tottenham ca titular până acum. Această lipsă de minute se perpetuează, chiar dacă The Spurs acuză grave probleme în apărare".

VIDEO. Cum au fost Drăgușin și Stanciu la un pas să ajungă în Bundesliga

Citește și:

Xabi Alonso îl vrea la Leverkusen pe fostul fotbalist din Superliga! Negocierile au început
Mercato
Xabi Alonso îl vrea la Leverkusen pe fostul fotbalist din Superliga! Negocierile au început
Zvonurile îl „trimit” pe Darwin Nunez direct la Barcelona » Gestul starului din Uruguay a iscat polemici
LIVERPOOL
Zvonurile îl „trimit” pe Darwin Nunez direct la Barcelona » Gestul starului din Uruguay a iscat polemici

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  07 Mai 2024, 17:09

Turcia. Ala e locul. Tuircia.

dorelus
dorelus  •  07 Mai 2024, 16:19
Postat de stefan56 pe 07 Mai 2024, 15:43

Dar ce credeti ca la Bayern ar fi jucat ? Acest Manea urmareste sa scoate cat mai multi bani, dar nu spune cine au cautat ? Sincer cine vrea un jucator care nu joaca deloc ????

Poate că nu ar fi jucat, dară era mai aproape de țară ????

stefan56
stefan56  •  07 Mai 2024, 15:43

Dar ce credeti ca la Bayern ar fi jucat ? Acest Manea urmareste sa scoate cat mai multi bani, dar nu spune cine au cautat ? Sincer cine vrea un jucator care nu joaca deloc ????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close