FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid

Foto: Imago Images
Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 16:48 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 17:46

Cristiano Bergodi (59 de ani) nu mai este antrenorul lui Rapid. Clubul a anunțat marți încheierea colaborării cu tehnicianul italian. Peluza rapidistă a reacționat după aflarea veștii, iar Marius Șumudică este în pole-position să preia echipa.

Eșecul cu Sepsi i-a fost fatal lui Bergodi. Rapidiștii au patru eșecuri consecutive în primele patru etape din play-off, iar suporterii așteaptă cu nerăbdare numirea noului tehnician. Totuși, potrivit acționarului Victor Angelescu, de echipă se vor ocupa Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi, cel puțin până la vară.

Acționarul Rapidului, prima reacție după plecarea lui Bergodi: „Șumudică poate fi o soluție” » Cine va pregăti echipa până la finalul sezonului
RAPID
Acționarul Rapidului, prima reacție după plecarea lui Bergodi: „Șumudică poate fi o soluție” » Cine va pregăti echipa până la finalul sezonului

Dan Șucu și Victor Angelescu merg la negocieri cu Marius Șumudică: „Urmează să se întâmple”

Gheorghe Răducan, cunoscut sub numele de „Corsicanu'”, unul dintre liderii peluzei rapidiste, a oferit prima reacție după anunțul plecării lui Cristiano Bergodi de la Rapid. El a precizat că i-a cerut lui Dan Șucu să-l informeze în momentul în care va lua o decizie și a precizat faptul că acționarii vor purta o discuție cu Marius Șumudică, liber de contract după despărțirea de Gaziantep.

„Am așteptat și eu decizia conducerii. Chiar am vorbit acum câteva minute și cu Victor Angelescu, și cu domnul Șucu. Am înțeles că au întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi.

Eu sunt transparent pentru că prin vocea mea trebuie să informez suporterii rapidiști despre ce se întâmplă la club. E o normalitate. I-am solicitat domnului Șucu să mă informeze și pe mine ce decizie au luat ca eu să pot transmite tuturor suporterilor.

Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică. Din România, din ce am înțeles, nu vor lua în calcul alt antrenor în afară de Marius Șumudică. Mai sunt variante dacă apare un nume sonor de antrenor străin.

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului. Nu se mai pune problema ca Șumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului.

Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înțelegere cu Marius Șumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa”, a explicat Gheorghe Răducan, pentru Fanatik.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Rapid - Sepsi 0-1. Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferința de presă: „Mă înveți tu fotbal pe mine?! Am fost tot campionatul acolo sus”

Citește și alte știri:

Ionel Ganea trage semnalul de alarmă pentru Rapid, chiar după ce Bergodi a fost demis: „Nu are logică”
RAPID
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă pentru Rapid, chiar după ce Bergodi a fost demis: „Nu are logică”
Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”
Rapid
Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (39)
Catisr
Catisr  •  16 Aprilie 2024, 21:29

Sărbătoare la FCSB! Grobianul antrenor-comediant, mito-can și mito-man, după circul făcut în Turcia, marius ninel tayyip memik, va reveni în campionat la curtea regelui (mobilei) pe post de bu-fon ! O să fie show total stil ”regele și bu-fonul” !

BindenDanDat
BindenDanDat  •  16 Aprilie 2024, 20:33
Postat de _Van_Basten pe 16 Aprilie 2024, 17:52

Din pacate, Shookoo pune conditii foarte dure in negocierile cu Sumudica: renuntarea la dulciurile turcesti si 20 de kilograme date jos pana la finalul campionatului.

Bai Bastenitos, te suspenda astia doar ca le scrii tu ziaru'. Pe bune.

costeltudor
costeltudor  •  16 Aprilie 2024, 20:31

DA , întâlnirea a fost programată la *** !!! Ba , NU mai mințiți !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează