FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI

EXCLUSIV // VIDEO Gazeta a dat peste italienii veniți din Verona să celebreze titlul cu FCSB: „Știm istoria măreață și povestea cu Barcelona” » Ce au putut spune despre Mutu și „Maradona din Carpați”

Doi italieni veniți special din Verona au urmărit de la București meciul în care FCSB a devenit campioană +40   FOTO
Doi italieni veniți special din Verona au urmărit de la București meciul în care FCSB a devenit campioană

Articol de , , - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 11:46 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 12:30

Doi italieni veniți special din Verona pentru a urmări meciul în care FCSB devine campioană și-au spus impresia despre fotbalul românesc la microfonul GSP. „Groundhopperii” și-au adus aminte de Mutu, odinioară la Hellas, de „Maradona din Carpați”, referindu-se la clubul pentru care au călătorit în România ca la echipa care a învins Barcelona în 1986, „cu o istorie măreață”.

Haihui prin Europa pentru a urmări meciuri de fotbal din toate colțurile continetului, doi microbiști italieni și-au dat seama că au week-end-ul liber și au dat o „fugă” în România, la meciul în care FCSB și-a adjudecat titlul de campioană.

Îmbrăcați în însemnele clubului, ei au povestit ce i-a împins să facă această călătorie și ce știu despre cea mai iubită echipă de fotbal din România.

Au plecat de la FCSB, dar sunt campioni » 7 jucători care primesc medalie: doi joacă la rivalele directe
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Au plecat de la FCSB, dar sunt campioni » 7 jucători care primesc medalie: doi joacă la rivalele directe

Doi italieni au călătorit la București pentru a o vedea pe FCSB campioană: „Știm că echipa are o istorie măreață, știm povestea frumoasă cu Barcelona”

„Suntem din Verona, din nordul Italiei. Știam de importanța acestui meci, o partidă decisivă pentru câștigarea campionatului. Am călătorit destul de mult pentru a veni aici să sărbătorim împreună. Eram liberi în week-end și știam că este un meci important, care decide campioana.

Știm că echipa are o istorie măreață, știm de frumoasa poveste cu victoria contra Barcelonei la penalty-uri, cu portarul devenit erou. Știm ce istorie mare are această echipă și suntem bucuroși să ne aflăm aici pentru a celebra alături de echipă.

Sincer, nu știm niciun jucător actual, ne pare rău (n.r. se amuză în tandem). Dar știm istoria echipei, deoarece asta contează la un club. Știm cine e «Maradona din Carpați» (n.r. Hagi), cunoaștem foarte multe despre el, este cunoscut și în Italia. Mutu? Îl iubim, a jucat la Verona, la Inter, avem multe amintiri plăcute cu el”, au declarat cei doi.

Groundhopping-ul, ca mod de viață

Fenomenul „groundhop” este în creştere în ultimii ani, tot mai mulţi microbişti călătorind pentru a viziona meciuri şi stadioane din ţări străine și pentru a experimenta culturi fotbalistice care de care mai variate. AICI, experimentul realizat de reporterii Gazetei în urmă cu mai mulți ani: „Pogo” cu fanii, rachiu la Gura Râului și tribune de lemn » Imagini și povești unice: GSP a stat trei zile cu cei 40 de străini veniți într-un tur al celor mai pitorești stadioane din Ardeal.

FCSB, campioana României. Imagini spectaculoase cu bucuria roș-albaștrilor, surprinse de echipa Gazetei Sporturilor

FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP
+36 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO + FOTO Unde s-a mutat petrecerea campioanei FCSB, după miezul nopții » Reporterii GSP au surprins imagini de senzație

Gigi Becali a dat ordin la pauza meciului cu Farul să se semneze cu un jucător: „I-am zis lui MM că e cel mai bun”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (8)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  30 Aprilie 2024, 11:26
Postat de deemon_ss pe 28 Aprilie 2024, 12:26

i mi vine sa vomit....

E de la parizer sefule. S-a stricat pe autocar

allstefans
allstefans  •  28 Aprilie 2024, 18:45
Postat de steaua1986. pe 28 Aprilie 2024, 12:24

Doi prosti, fcsb e la primul titlul castigat in Romania.

csa e la ani lumina de a castiga primul titlu in istoria ei, din 2017 tot prin ligi inferioare, amatori

19sevilla86
19sevilla86  •  28 Aprilie 2024, 18:43

Doi oameni normali, sănătoși, europeni, care nu își pot imagina ca intr-o țara UE mai poate exista o cazarma sportiva expirata ca CSA și armata in sport! Cine își poate închipui abominatia ca o unitate militară sportiva sovietoida ca UM02301 sa poată confisca numele și marca unei echipe profesioniste private de talia Stelei? Cine se poate gândi ca intr-o țara UE presa care ar trebui sa fie liberă refuza sa numească Steaua cu numele ei adevărat, îndeplinind astfel ordinul trasat de comandantul UM02301! Doi oameni, doi fani, normali, europeni, democratici vin sa vadă Steaua la București și afla ca numele și marca echipei sunt confiscate și ferecate in seiful CSA! Oribil, sinistru, odios, posibil doar in Romanica!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close