SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚIE

VIDEO Simona Halep dezvăluie cel mai important moment al anului: „A fost dumnezeiesc! M-a uns pe suflet”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 decembrie 2019 20:31

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) a analizat anul 2019 și a vorbit despre cel mai important meci, finala câștigată la Wimbledon contra Serenei Williams, 6-2, 6-2. 
 

„Nu a fost un an constant din punct de vedere fizic. Am fost un pic obosită după 6 ani în top și a fost greu să gestionez această oboseală. Dar îl pun pe primul loc pentru că am câştigat Wimbledon! Nu mi-am imaginat vreodată că pot câştiga acest turneu pentru că iarba este o suprafaţă dificilă. Noi nu avem teren de iarbă în ţară şi nu ne-am putut antrena, să învăţăm jocul. 

Dar am avut antrenori foarte buni și m-au ajutat să ajung să simt jocul pe iarbă și să ştiu ce am de făcut. A fost greu meci de meci, dar finala a fost dumnezeiască! M-a uns pe suflet să arăt că pot juca un tenis excepţional pe iarbă”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport. 

Rezumatul meciului Simona Halep - Serena Williams

Citește și: 

Simona Halep nu va juca în duelul din Fed Cup cu Rusia: „Nu știu dacă o să ajung să le susțin pe fete” 

Ilie Năstase s-a supărat: „Simona Halep să nu mai joace cu România în față”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  01 Ianuarie 2020, 11:27

De groaza lumii ! In Romania nu exista un teren de tenis pe iarba ! Romania - tara de vis - cosmar ! Dar avem Ministrii ai sporturilor, FRF de 3 ani pe la tribunale, Tiriac - tenismenul miliardar, ANAF si Birocratie care alunga investitorii.

valyomanid2
valyomanid2  •  28 Decembrie 2019, 22:24

Haterii au fost pusi cu ***..:))) Pe articolul cu anuntul ca nu joaca la FedCup ( adica in mintea haterilor e ceva rau) sunt 31 de comentarii iar pe acest articol nu e nici macar un comentariu...:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează