SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, ÎN FINALA WIMBLEDON 2019 // Brad Gilbert îi explică Simonei cum s-o învingă pe Serena: „Asta i-aș spune dacă aș fi antrenorul ei. Dacă nu face așa, va fi 10-1 la meciuri directe!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 09:51

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) vor juca sâmbătă, de la ora 16:00, în finala Wimbledon 2019.

  • Meciul Simona Halep - Serena Williams va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport.

Americanul Brad Gilbert, fost număr 4 ATP, acum expert ESPN, a analizat finala Wimbledon 2019 și a explicat cum poate Simona Halep s-o încurce pe Serena Williams.

„Când Serena servește bine, totul în jocul ei merge bine. Dacă aș antrena-o pe Simona, i-aș spune să stea mai în spatele terenului. Serena are 9-1 la meciurile directe. Dacă Halep nu stă 2 metri în spatele terenului, va fi 10-1! Trebuie să stai în spate și să returnezi bine.

În plus, Halep trebuie să aibă un prim serviciu foarte bun, cu un procentaj de 80%. Serena «o îngroapă» pe al doilea serviciu!

În mod normal, Simona nu stă mult în spate, dar să se uite la finala de anul trecut, să vadă ce a făcut Kerber. A făcut-o pe Serena să servească și să joace diferit. Aș vrea să văd că Halep face asta. 

Halep e un uriaș outsider! Da, uriaș. Serena are 9 victorii în fața ei. Chiar dacă Halep a făcut cel mai bun meci din carieră cu Svitolina, dacă Serena joacă precum în semifinală nu o poți opri! Sper să văd un meci bun, în trei seturi. Să fie 8-6 în decisiv. Avem nevoie de asta”, a declarat Brad Gilbert la ESPN.

Citește și:

Alți 4 români au mai ajuns în ultimul act la All England Club de-a lungul timpului: Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Monica Niculescu și Horia Tecău

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
lapusneanul
lapusneanul  •  12 Iulie 2019, 16:08
Postat de bazinga pe 12 Iulie 2019, 11:48

A iesit inteleptul la atac....toti cei care nu sunt de acord cu eminenta LAPUSNEANCA sunt PROSTEA!Bai,DESTEPTEA,ciocu' mic si joc de glezne,ca ne obosesti cu aberatiile tale ....prea le stii tu pe toate,nu crezi?Chiar crezi ca detii adevarul absolut?NU IL DETII-TE ASIGUR!

cand un prost sustine ca simona joaca la tacaneala si ea are 26 de winnere ,ramane tot prost, iar alt prost care sustine ce zice alt prost ,e mai prost ca el...hahahaha..prostea, vino cu argumente tenisistice, nu cu frustrari...

ticbis
ticbis  •  12 Iulie 2019, 12:33
Postat de reteleanu pe 12 Iulie 2019, 12:07

nici mie nu-mi place (mai ales opiniile lui politice) dar aici are dreptate, de ce nu esti obiectiv? toata lumea spune asta, ca serena returneaza al doilea serviciu ca din tun.

timm asta e un habarnist, asta ca sa fiu elegant; nu stie prea multe; iarta-l, ***... n-ai ce sa-i ceri, atata poate el!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  12 Iulie 2019, 12:29
Postat de gintonic pe 12 Iulie 2019, 10:21

E interesant ca un american ii da sfaturi pentru victorie unei adversare a compatrioatei sale ! ;)

Americanul spune sa stea mai in spate. Tiriac a spus tot timpul turneu lui sa stea mai in fata si sa joace mai agresiv. Singura data cand Simon a invins-o pe Serena era antrenor Fisette si Simon a juca agresiv. Cu Cahil nu a reusit sa o bata pe Serena, cu un joc de asteptare. Asa ca sa-l asculte pe Tiriac si Fisette.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează