SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Darren Cahill caracterizează cei mai buni 3 jucători pe care i-a antrenat: "Simona e un mix între ceilalți 2"

Darren Cahill Foto: Guliver/GettyImages
Darren Cahill Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 16 iunie 2018 09:13

Darren Cahill (52 de ani) a fost rugat să spună ce-i leagă pe cei trei mari jucători pe care i-a antrenat, Lleyon Hewit, Andre Agassi și Simona Halep.

"Lleyton avea un foc interior extraordinar, trebuia doar să-l motivezi. Andre era un elev al jocului, diseca tot, înainte de un meci punea cam cincizeci de întrebări, dacă o să dau această lovitură, ce răspunsuri o să primesc? Dacă lovesc puternic pe forehand, ce o să facă? O să stea pe linia de fund? O să-mi răspundă cu o minge cu mult spin?, voia să știe totul despre adversarul cu care juca. 

Simona e un mix între cei doi, iar aici intervine și partea emoțională din jocul fetelor, pentru că majoritatea fetelor nu au o armă principală care să le câștige meciul. Trebuie să muncească din greu. Și dacă devin nervoase și pierd câteva puncte nu vor primi altele gratis, trebuie să se întoarcă la structura, la planul de joc, la metodele de respirație pentru a se calma",  a declarat Cahill într-un interviu acordat în țara natală, Australia.

Vezi și: VIDEO Darren Cahill, LIVE în timpul unui super-eveniment din Australia: "Îmbrățișarea Simonei a fost mai frumoasă decât a ta :)"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close