SPORTURI  »  TENIS  »  MECI DEMONSTRATIV

Show

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Roger Federer l-a învins pe Pete Sampras în al patrulea meci demonstrativ desfăşurat la New York

Seul, Kuala Lumpur, Macao şi, de ieri dimineaţă, New York. Acestea au fost oraşele în care Roger Federer şi Pete Sampras au făcut demonstraţii de tenis. Dacă pe primele trei le-au acoperit în luna noiembrie a anului trecut, marea petrecere a ciocnirii titanilor a avut loc la New York marţi dimineaţă.


Actualul număr unu mondial s-a impus pentru a treia oară în faţa fostului lider al ierarhiei mondiale. Cei 19.000 de spectatori au fost martorii unei întîlniri care a durat ceva mai mult de două ore şi care s-a încheiat cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 7-6 (6) în favoarea elveţianului. "A fost ca un vis devenit realitate pentru mine, să joc alături de eroul meu din copilărie pe tărîm american", a spus Federer.

Perdele de fum, artificii, prezentări ca în galele de box au fost doar cîteva dintre aspectele minore ale întîlnirii. Sampras i-a întors pe americani în timp, aducîndu-le aminte prin loviturile sale de vremea în care nimeni nu-i stătea în cale. Federer a dovedit prin jocul său că s-a vindecat de mononucleoză, boala de care a suferit la începutul acestui an şi că se gîndeşte la al treisprezecelea titlu de Mare Şlem. "Roger este omul momentului. Nu era obligat să participe la astfel de partide demonstrative. Cînd eram eu numărul unu nu cred că aş fi făcut aşa ceva", a spus Sampras.

500.000 de dolari a fost onorariul pe care l-au primit fiecare dintre cei doi jucători

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
 •  12 Martie 2008, 08:56

@ chef :)))). "cu greu i-a rezistat", vorbesti de parca ar fi fost finala unui turneu ! bai baiatule, a fost un demonstrativ ! ce vroiai, sa-l bata pe pistol-pete cu 6-2, 6-2 ??? ei nau primit bani ca sa distreze publicul, nu sa se joace un meci de o ora ! c naiba ? va uitati la tenis de o zi ?

 •  12 Martie 2008, 01:46

Eu cred ca 90% din fanii tenisului isi doresc sa piarda locul 1. Deja s-au cam saturat. Personal il doresc pe Djokovic no1, Nadal nu merita iar Federer nu cred ca ma poate rezista. Cu greu i-a rezistat lui Sampras ieri :)

 •  12 Martie 2008, 01:31

sper si imi doresc sa fie aa caci ceilalti stau la panda si risca sa piarda locul 1 ceea ce 90% cred , dintre suporterii acestui sport nu si-ar dori asa ceva

Vezi toate comentariile (3)
Comentează