SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Sam Querrey: "Pot să îl înving pe Nadal"

Articol de - Publicat marti, 16 septembrie 2008 00:00

James Blake a fost nevoit să renunţe la semifinala de Cupa Davis împotriva Spaniei din acest weekend, acuzînd oboseala acumulată după Olimpiadă şi US Open.

Astfel, antrenorul-nejucător al Statelor Unite, Patrick McEnroe, a fost nevoit să apeleze la serviciile unui debutant, Sam Querrey. Numărul 40 mondial în clasamentul ATP, Querrey se simte capabil să îl învingă pe liderul mondial, ibericul Rafa Nadal, chiar la el acasă şi pe suprafaţa lui favorită.

"Nu este exact cel mai uşor start. Să joci împotriva Spaniei în semifinale este un debut frumos în Cupa Davis. Am mai jucat cu Rafa de două ori şi am reuşit să cîştig seturi în faţa sa în ambele meciuri. Dar ambele au fost pe hard, pe zgură s-ar putea să fie altă poveste. Am încrederea necesară ca să joc cu el şi să îl şi înving", a spus Querrey.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
 •  16 Septembrie 2008, 22:31

Go Sam Querrey! Sper sa castige. Querrey este un jucator bun, dar Roddick este mai bun, parerea mea.

 •  16 Septembrie 2008, 18:11

Nadal e masina perfecta de returnat mingii, a capitolul finete e 0 barat. La baiatu asta am vazut numa forta si ura in a lovii mingea. Nu va mai dura multpana va pica, deja a inceput sa scartaie (are mari probleme la genunchi).Trebuie apreciat ca ae mentaitate de castigator da totul, joaca fiecare minge ca si cum ar fii ultima intr-o finala de Grand Slam. Spania e net favorita,americanii nu mai au dublu de aur deci un pct e deja pierdut.

 •  16 Septembrie 2008, 16:57

Andrei, ce sport practici? Cu tenisul esti paralel..Te-ai uitat la Wimbledon 2008? Daca se servea numai o serva cred ca Federer si-o lua urat de tot...Tot ce a castigat a fost numai si numai datorita serviciului...Si cine crezi ca provoca acele greseli ale adversarului?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează