SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL NĂSTASE

Prima reacție a lui Țiriac în scandalul Năstase: "Nu e nici rasist, nici xenofob! A făcut clinici pentru albi, negri, galbeni, verzi"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 10:43

Ion Țiriac, fostul partener de dublu al lui Ilie Năstase, i-a luat apărarea acestuia după scandalul în care a fost implicat, ca urmare a remarcelor rasiste făcute la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams.

"Sunt foarte mulţi xenofobi şi paranoici în jurul nostru şi în lumea asta. Ce a spus Năstase despre Serena? Că o să nască un copil. Pe Năstase poţi să-l acuzi de orice, dar nu că e rasist sau xenofob. Xenofobi sunt cei care au scos acest lucru din context şi l-au mutat în altă parte.

Năstase a făcut clinici cu Arthur Ashe pentru albi, negri, verzi, galbeni şi toate culorile.

Noi am trăit mereu împreună cu alte naţiuni, de pe diferite continente. Nu am făcut niciodată diferenţa asta. Scoaterea din context a acestei probleme este o ruşine pentru cei care au făcut-o", a declarat Ion Țiriac, conform News.ro.

Citește și: Lewis Hamilton s-a implicat în scandalul dintre Serena Williams și Ilie Năstase: "Să citesc ce a scris mă inspiră"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
bogol
bogol  •  29 Aprilie 2017, 21:03

Gura pacatosului adevar graieste. Clinici pentru "verzi." Da, Tiriac stie multe despre verzishori...

sorin965
sorin965  •  28 Aprilie 2017, 14:51
Postat de tihi pe 28 Aprilie 2017, 12:19

Cine apara comportamentul domnului nastase,este complice cu el.Nu trebuie analizata doar remarca la adresa Serenei W ci tot comportamnetul in timpul desfasurarii FED CUP! Nu cred ca a fost demn de un sportiv de inalta clasa!

Ideea este ca noi suntem romani ca si cei doi la care te referi si care probabil sunt mai romani ca tine . Asa zisele jigniri aduse muntilor de corectitudine englezi care la randul ne jignesc si ne batjocoresc inclusiv la noi acasa sunt nimica toata prin comparatie . Iar parerea mea este ca au fost doar glume proaste in locul nepotrivit , atata tot . Cine ia apararea englezilor sa incerce sa mearga un pic la englezi acasa pentru a-si revizui atitudinea . Oricum englezii s-au comportat contrar tuturor regulametelor asa ca despre pedeapsa lor de ce nu se vorbeste ? Incearca sa fii roman , asta e sfatul meu .

tihi
tihi  •  28 Aprilie 2017, 12:19

Cine apara comportamentul domnului nastase,este complice cu el.Nu trebuie analizata doar remarca la adresa Serenei W ci tot comportamnetul in timpul desfasurarii FED CUP! Nu cred ca a fost demn de un sportiv de inalta clasa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează