SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENT

VIDEO Zvonuri infirmate de Novak Djokovic » Sârbul a dat vești despre starea lui de sănătate, după ce a fost rănit la cap

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2024 07:05 / Actualizat sambata, 11 mai 2024 11:08

Victima unui accident la finalul meciului cu Corentin Moutet, scor 6-3, 6-1, din turul 2 de la Roma, Novak Djokovic le-a transmis fanilor, după miezul nopții, că este ok și se odihnește la hotel.

După ce s-a calificat fără probleme în turul trei al turneului de la Roma, învingându-l clar pe Corentin Moutet, scor 6-3, 6-1, Novak Djokovic (36 de ani) a fost lovit în cap cu un recipient din aluminiu în care un fan ce dorea un autograf avea apă.

VIDEO. Momentul în care Novak Djokovic e lovit de recipientul căzut din ghiozdanul unui spectator

În urma loviturii încasate, jucătorul sârb și-a pus ambele mâini pe cap și s-a ghemuit. Ajutat de personalul de la securitate, care a format un scut uman în jurul său, s-a îndreptat apoi spre vestiare, unde a primit îngrijiri medicale.

Organizatorii au precizat că n-a fost un act deliberat

Conform organizatorilor, „incidentul nu este tratat ca un act deliberat, ci ca un accident. Un copil a încercat să obțină un autograf, iar recipientul respectiv i-a căzut din ghiozdan, lovindu-l pe Djokovic în zona capului.

Novak a efectuat deja testele medicale necesare și a revenit în camera de hotel. Starea lui de sănătate nu este una care să cauzeze îngrijorare”.

Zvonuri infirmate de Novak Djokovic în miezul nopții

Ulterior, însă, au apărut informații potrivit cărora sârbul nu s-ar simți bine și că ar fi „motive de preocupare”. Zvonuri dezmințite însă chiar de Novak însuși, care a publicat și un mesaj pe Twitter, în miez de noapte.

„Vă mulțumesc pentru mesajele de îngrijorare. Acesta a fost un accident și sunt bine, mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheață. Ne vedem duminică”, a scris Djokovic.

Ce urmeză pentru Novak Djokovic la Roma

Pentru el, la Roma, urmează duelul din turul al treilea cu Alejandro Tabilo, numărul 32 mondial în clasamentul ATP. De asemenea, sârbul urmează să concureze pentru al 25-lea titlu de Grand Slam la Roland Garros în această lună, dar și la Jocurile Olimpice din această vară.

Turneul din capitala Italiei are loc între 7 și 19 mai, iar meciurile se dispută pe zgură. Competiția are premii în valoare de peste 5,5 milioane de dolari, fiind de categorie 1000.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (3)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  11 Mai 2024, 16:41

Fițe de vedete !

wheelwright
wheelwright  •  11 Mai 2024, 15:41

Cata exagerare, ca si fotbalistii. Ma mai uit la ciclism. Cad aia pe jos, lasa bucati mari de piele pe sosea, merg pana la final cu clavicula sau oase mai mici fracturate. Se ridica plini de sange si se suie inapoi pe bicicleta si continua cursa. Plangaciosii astia sunt jalnici. Pai la ce sa se recupereze Nole? La un cucui? S-a vazut de ieri ca a fost un accident si a exagerat enorm.

donqhote
donqhote  •  11 Mai 2024, 10:06

mai mult s-a speriat. Nu a fost ceva grav, in mod sigur.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează