SPORTURI  »  TENIS  »  CAZUL HALEP

Ion Țiriac, declarații noi despre cazul Simonei Halep: „A fost dezavantajată de la A la Z, este inadmisibil, intolerabil, imoral!”

Ion Țiriac și Simona Halep +9   FOTO
Ion Țiriac și Simona Halep

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 16:19 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 17:56

Ion Țiriac (84 de ani) a venit cu noi declarații în cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep (32 de ani), susținând că jucătoarea română a fost dezavantajată în tot acest timp.

Simona Halep așteaptă verdictul din partea TAS pentru a afla dacă suspendarea inițială de 4 ani rămâne valabilă, fapt care i-ar încheia cariera, după cum a susținut chiar ea.

„Șepciile Roșii” îi acuză pe rivalii de la CFR de „o strategie grețoasă” înaintea derby-ului: „Lași, penibili, zero demnitate, zero caracter”
CFR CLUJ - U CLUJ
„Șepciile Roșii” îi acuză pe rivalii de la CFR de „o strategie grețoasă” înaintea derby-ului: „Lași, penibili, zero demnitate, zero caracter”

Ion Țiriac, despre Simona Halep: „A fost dezavantajată de la A la Z, este inadmisibil, intolerabil, imoral!”

Simona Halep a fost dezavantajată de la A la Z. Am spus-o şi o repet: este inadmisibil, intolerabil, imoral, ce vreţi dumneavoastră, să o ţii atât de timp şi după aia să mai inventezi după 6-7 luni paşaportul de sănătate. 

Simona Halep, în Paris
Simona Halep, în Paris
Simona Halep, în Paris
Simona Halep, în Paris
Simona Halep, în Paris
+5 FOTO

De ce nu ai spus după o săptămână? A tolerat-o să joace.

Uitaţi-vă puţin la alţi sportivi. Alte sportive, care au avut cel puţin 10 exonerări de substanţe care erau pozitive, dar din cauza tratamentului de la picioruş, de la păr sau din altă parte puteau să le ia. Ştim unde suntem”, a declarat Ion Țiriac, potrivit as.ro.

Ion Țiriac: „Eu n-aş vrea să comentez TAS-ul, am fost în fața lui și am demonstrat”

Ion Țiriac a reamintit cazul Andreei Răducan, sportiva care a pierdut medalia de aur la proba de individiual compus de la Jocurile Olimpice din 2000, după ce a luat o pastilă de nurofen pentru răceală: „Am fost în faţa TAS-ului şi am demonstrat că proba Andreei a fost manipulată.

Eu n-aş vrea să comentez TAS-ul. Dumneavoastră sunteţi prea tineri. În anul 2000 eu am fost în faţa TAS-ului. V-am demonstrat şi dumneavoastră, le-am demonstrat şi dumnealor că proba Andreei a fost manipulată. Şi a recunoscut toată lumea. Când trimiţi 65 de ml la laborator şi vin înapoi 100 de ml, n-ai ce să spui şi e terminată.

Şi totuşi TAS-ul a hotărât să facă pe Solomon. Îţi iau medalia, tot unei românce i-a dat-o, că luasem aur, argint şi bronz, dar poţi concura. Bineînţeles că nu a mai concurat, dar ăsta e TAS-ul, nu ştii ce să aştepţi de la ei”.

Ion Țiriac: „Pozitiv este oricare, se pare că Simona e fără voia ei”

„Pozitiv este oricare. Legea am făcut-o eu, pe vremea lui Samaranch. Da, pozitiv este oricare, indiferent, cu voia lui sau fără voia lui. 

Ei, se pare că Simona e fără voia ei. Este echipa, care zice «Da, noi i-am dat», dar ea a luat. Nu ştiu eu exact cine era echipa, cum era echipa şi nu mă bag la nume şi prenume fiindcă nu ar fi corect din partea mea”, a completat omul de afaceri.

VIDEO. Ion Țiriac pune o întrebare sensibilă: „Oare cum a câștigat Serena toate Wimbledon-urile?”

Vezi și alte știri:

Drama care i-a marcat cariera lui Marko Dugandzic, cel mai bun fotbalist străin în Ancheta GSP: „N-am vorbit deloc despre asta. Nici măcar acum nu mă simt bine!”
STRĂINUL ANULUI 2023
Drama care i-a marcat cariera lui Marko Dugandzic, cel mai bun fotbalist străin în Ancheta GSP: „N-am vorbit deloc despre asta. Nici măcar acum nu mă simt bine!”
Dragoș Iancu se antrenează din nou cu mingea, la nici 3 luni de la operație!
HERMANNSTADT
Dragoș Iancu se antrenează din nou cu mingea, la nici 3 luni de la operație!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
Freyya
Freyya  •  21 Decembrie 2023, 23:23

pe ea natura a dezavantajat-o. picioare scurte, fundul jos si deloc atractiv, ugere cat cuprinde, nanau de nanau, umeri lati de barbat, mai nou muschi de Popeye... vai de banii ei, ca nu-i vindeca depresia de noapte - oricat i-ar numara

zb59
zb59  •  20 Decembrie 2023, 18:32

Peobabil isi plateste bine *** publicitatea ca sa fie atat de mult bagat in seama de gsp, unde nu spune nimic. E in top trei, dupa casele de pariuri si nea jiji!:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ioni45
ioni45  •  20 Decembrie 2023, 18:14

Alta stire despre dopata asta in fiecare zi tot stiri despre dopata asta de i se da mare atentie acestei dopate sper sasi primesca de la tas verdicut care trebuie sa ramana suspendata cu 4 ani asa scapam de dopata

Vezi toate comentariile (4)
Comentează