SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Boris Becker se iubește cu un model cu 20 de ani mai tânăr! Cei doi s-au afișat la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 09:58

Boris Becker, fostul jucător de tenis acum în vârstă de 51 de ani, s-a afișat la Wimbledon alături de noua cucerire, fotomodelul Layla Powell.

Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât Becker și e împreună cu fostul sportiv din luna martie, dar Boris n-a recunoscut niciodată relația.

Boris Becker a fost manageriat de Ion Țiriac în cea mai bună perioadă a neamțului, dar după ce a strâns peste 25 de milioane de dolari din tenis, fostul număr 1 mondial a intrat în faliment.

Instanța a hotărât de curând să-i vândă la licitație toate trofeele câștigate de-a lungul carierei pentru a-i acoperi datoriile.

layla powell 12 +13 FOTO

82 de trofee a câștigat Boris Becker, fiind cel mai tânăr campion din istoria Wimbledon, la doar 17 ani

boris becker
Boris Becker // Foto: Guliver/GettyImages

 Citește și:

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Maria Sharapova adâncește războiul cu Pauline Parmentier după eliminarea de la Wimbledon: „N-am mai putut să fac asta după ce am văzut acel clip”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  18 Iulie 2019, 13:45

Cu respect vă întreb, ne puteți preciza cam de cîte ori o călărește Boris pe domnișoara per noapte per pat? și dacă folosește șaua de cauciuc sau călărește pe deșelate?Ar mai fi interesantă o comparație a diametrului exterior al arborelui față de diametrul interior al alezajului, și modul de lubrifiere al acestora (natural sau cu lubrifianți minerali). De asemenea, există oare vreun analist video care să fi înregistrat aceste sesiuni de antrenament? pentru că vrem cu toții să știm 1) dacă arborele lui Boris este cotit sau e încă drept, 2) dacă arborele lui Boris intră pînă la cei doi rulmenți opritori, și 3) dacă domnișoara îi permite lui Boris (contra unei taxe suplimentare, firește) să îi folosească și alte alezaje decît cel consacrat. Mulțumim! Semnat: un grup de cititori profund interesați.

118381925837836
Maria Günther  •  17 Iulie 2019, 08:05

Săracu, nu l-a mai scos nimeni din camera de mături & Dacă n-ai alte interese la el, parcă e tot mai hâd, cu el să mături! ***/

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  04 Iulie 2019, 13:09

mare golan Becker asta. Dar, cel putin la femei, are niste gusturi marfa! sa ii fie cu folos...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează