SPORTURI  »  TENIS  »  NĂSTASE ŞI-A DAT DEMISIA!

EXCLUSIV / "Am ieşit în faţă şi acest lucru m-a costat!"

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

"Am fost la ANS, la domnul Belu unde mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. Nu am luat această decizie în urma scandalului de la Sibiu, sînt şi alte motive care m-au determinat să iau această decizie. De 11 ani mă chinui să aduc bani la Federaţie, să fac lucruri bune pentru tenisul românesc, şi tot eu sînt atacat. Vreau să stau cu familia mea, să mă liniştesc, pentru că sînt suparat. Am ieşit în faţă şi acest lucru m-a costat. Eu ştiu că am adus bani la Federaţie, am adus contracte, am adus 2 milioane de euro pe an. Acum a venit rândul altora să facă acest lucru pentru că nu mai sînt, din acest moment preşedintele Federaţiei. Nu ştiu cine o să vină în locul meu. Sper să vină o persoană care să ajute tot atât de mult, chiar mai mult Federaţia pe cat am facut-o eu. Domnul Belu poate vă va zice cine va veni în locul meu", a spus Ilie Năstase astăzi, pentru Gazeta Sporturilor, după ce şi-a anunţat public demisia.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (34)
 •  13 Februarie 2008, 10:12

@NASTASE si TIRIAC gunoa...... Ma intreb unde si cat ai trait , incat sa arunci asemenea judecati despre Ilie.Bunul simt nu se dobandeste frecventand inalte scoli, iar talentul cu atat mai mult.Iti recomand sa lecturezi presa timpului(1966-198o) si apoi mai vorbim.

 •  13 Februarie 2008, 01:24

v'am facut'o fraierilor! forzza NASTY! PISHA'TE PA EI!

 •  13 Februarie 2008, 01:23

P R O S P O R T rulzzzz!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează