SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA 2008, 6-14 SEPTEMBRIE, ARENELE BNR

Desfiinţat!

Articol de - Publicat duminica, 07 septembrie 2008 00:00

Florin Mergea a fost învins astăzi fără drept de indianul Somdev Devvarman, scor 6-1 6-2, şi a ratat astfel accederea în ultimul tur al calificărilor. Această înfrîngere ar putea fi un avertisment pentru echipa de Cupa Davis a României, care va disputa barajul de rămînere în Grupa Mondială cu India.

Devvarman a arătat ca un jucător bine pregătit fizic şi foarte sigur pe el. Victoria categorica de astăzi ne face să fim mai precauţi înainte de întîlnirea cu India, ce va avea loc între 19 şi 21 septembrie la Bucureşti.

Indianul a început tare, reuşind breakul rapid în faţa românlui. Mergea a fost nesigur pe el pe toată durata partidei, reuşind doar în cîteva sclipiri de-a lungul partidei. Acesta a greşit în nenumărate rînduri, oferindu-i practic pe tavă victoria lui Devvarman.

În ultimul tur al calificărilor, Devvarman îl va întîlni pe italianul Filippo Volandri, învingătorul lui Valentin Mihai de astăzi.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  07 Septembrie 2008, 21:45

40.000 manageri, multi romani, o comunitate haioasa si unita. vei fi ajutat la tot pasul de cate ori ai nevoie (ghidul utilizatorului, manualul, faq, quick start guide, ghid despre tactici, ........, si in special forumurile, unde sunt online o multime de manageri la orice ora). managerleagu e.com?ref=79165 [fara spatiu] Luni incepe noul sezon. Pana atunci ai de facut transferuri, amicale, cantonamente, tactica… Grabeste-te si fii manager

Vezi toate comentariile (1)
Comentează