SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA 2008, 6-14 SEPTEMBRIE, ARENELE BNR

BCR Kids Day

Articol de - Publicat sambata, 06 septembrie 2008 00:00

Duminică, 7 septembrie, începînd cu orele 11:00 BCR Open România găzduieşte în premieră un eveniment dedicat în exclusivitate copiilor: BCR Kids Day.

Cei care îşi vor convinge părinţii să îi aducă la Arenele BNR din strada Dr. Lister nr. 37 vor avea ocazia de a urmări partide demonstrative de tenis cu antrenori de specialitate, se vor putea juca în spaţiile special amenajate. De asemenea, se vor organiza concursuri de desen şi de cultură generală despre tenis, premiile constînd în 4 abonamente a cîte 10 şedinţe, fiecare la şcoala de tenis "Tenis Club Major", 5 seturi de rachete şi mingii de tenis, tricouri şi şepci. Atmosfera va fi completată de clovni.

La Kids Day va participa şi tenismenul român Victor Hănescu.  

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  08 Septembrie 2008, 20:48

Mi s-a parut inadmisibil cum copii care venisera sa joace tenis au fost trimisi, aproape cu forta, in afara terenului de tenis pentru a juca tenis virtual pe Nintendo; mirarea prezentatorului "Cum, nu vrea nimeni sa se duca la Nintendo?! Sunt doua console, sa stiti" a fost penibila; daca asta este scopul pentru care s-a organizat Kids Day... Noi am crezut ca pentru tenis "real".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează