SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Perechea Halep - Ruse, învinsă în turul 1 la Australian Open de Jaqueline Cristian » Moment comic după meci: „Îmi dai follow acum?”

Gabriela Ruse și Simona Halep
Gabriela Ruse și Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 08:02 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 08:38

Perechea Simona Halep (30 de ani, locul 350 WTA la dublu) - Gabriela Ruse (24 de ani, 99 WTA) a fost învinsă în turul 1 de la Australian Open de cuplul Jaqueline Cristian (23 de ani, 343 WTA) - Andrea Petkovic (34 de ani, 134 WTA), scor 4-6, 0-6.

Pe terenul 8 din complexul Melbourne Park, Halep și Ruse au cedat după doar o oră și 9 minute de joc în fața perechii Jaqueline Cristian - Andrea Petkovic.

Primul set a fost destul de echilibrat. 1-1 cu break-uri de fiecare parte, apoi încă un break al perechii câștigătoare, care s-a dovedit decisiv în final. Halep și Ruse au rămas aproape, și-au câștigat de fiecare dată serviciul, dar nu au putut recupera break-ul în fața perechii româno-germane.

Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”
AUSTRALIAN OPEN
Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”

Perechea Halep - Ruse, nicio șansă cu Jaqueline Cristian & Andrea Petkovic 

Al doilea set a fost fără istoric. 0-6, după doar 23 de minute de joc! Singurul game în care Halep și Ruse le-au mai pus probleme adversarelor a fost la 0-2, pe propriul serviciu, pierdut în cele din urmă.

La rezultat au contribuit și problemele fizice ale Gabrielei Ruse, care a solicitat un time-out medical în actul secund.

„Îmi vei da follow acum?”

După meci, Jaqueline și Andrea s-au îmbrățișat, iar românca a întrebat-o pe jucătoarea din Germania dacă „acum îmi vei da și tu follow pe Instagram?”

„Bine, accept. Te voi «urmări». Mulți oameni îți vor da follow acum, 100%”, a răspuns Petkovic.

Simona Halep rămâne concentrată pe competiția de simplu

La dublu, Simona Halep nu a trecut niciodată de turul 1 la Australian Open. A fost eliminată în această fază în 2011, 2012, 2013, 2014, 2021 și 2022.

De acum, Halep se va concentra pe competiția de simplu. Sâmbătă, o va înfrunta pe Danka Kovinic în turul 3.

Jaqueline Cristian și Andrea Petkovic rămân în competiția de dublu și vor înfrunta perechea Kaja Juvan - Tamara Zidansek în turul 2.

Mai multe știri din tenis: 

„Mi-au sugerat să mă retrag” » Emma Răducanu explică eliminarea de la Australian Open: „Am trecut prin atâta durere”

Avertisment pentru Simona Halep: „Poate avea probleme mari în meciul următor”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  21 Ianuarie 2022, 12:15

La AO au fost acceptate pe tabloul principal la dublu 6 romance. In mod repetitiv perechea Halep/Ruse este eliminata din prima. La fel si Begu, Bara. Olaru are o victorie urmata de o infrangere. Cristian are o victorie si merge mai departe. Dar toate nu au concurat la dublu degeaba. Toate au castgat pct.WTA, A$ si au urcat in clasament. Begu, Bara, Ruse, Halep au primit fiecare 12.500 A$. Olaru si Cristian au luat fiecare 20.000 A$. Cristian a urcat deocamdata 60 de pozitii in clasamentul Live. Succes mai departe !

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Ianuarie 2022, 08:47

Andrea Petkovic e un super caracter

Vezi toate comentariile (2)
Comentează