SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

Anunț important al lui Djokovici pentru sezonul 2018: care e componența noului său staff

Djokovici vede în Agassi omul potrivit care să-i relanseze cariera // FOTO: Guliver / Getty Images
Djokovici vede în Agassi omul potrivit care să-i relanseze cariera // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 11:38

Aflat în continuare în convalescență după accidentarea la umăr care îl obligă să stea departe de teren tot sezonul, Novak Djokovici (30 de ani), ajuns acum pe locul 6 în clasamentul ATP,  a anunțat că va continua colaborarea cu antrenorul american Andree Agassi și în sezonul 2018. 

"Putem confirma că Agassi rămâne antrenorul principal al lui Novak, în timp ce italianul Marco Panichi va deveni preparatorul său fizic, iar argentinianul Ulises Badio va fi noul fizioterapeut", se arată în comunicatul dat publicității de staff-ul sârbului. 

Parteneriatul dintre cei doi a luat naștere anul acesta, înaintea turneului de Mare Șlem de la Roland Garros. Roadele muncii americanului nu au apărut însă, sârbul fiind chinuit de o accidentare la umăr care l-a forțat să se retragă de la toate turneele din 2017.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează