SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS // ROMÂNIA - INDIA

Andrei Pavel: ”Hănescu ne va aduce două puncte”

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2008 00:00

Cel mai bun tenisman român de la Ilie Năstase și pînă astăzi, Andrei Pavel, a vorbit pentru gsp.ro despre șansele echipei de Cupa Davis a României în barajul cu India, dar și despre sfîrșitul carierei sale de jucător profesionist.

Cum te simți știind că nu vei juca?
E o situație nouă și mi-aș dori mult, mult să joc, dar n-am ce să fac. Sper ca băieții să joace bine și fără mine.

Ce șanse crezi că avem la meciul de dublu de sîmbătă?
Acolo ei au niște jucători foarte buni. Noi nu avem așa ceva. Cel mai bine plasat de la noi din echipă este Tecău, dar nu este de ajuns.

Pe cine vezi jucînd alături de Horia?
Poate Victor, dar și altcineva. Din păcate, Florin Mergea nu a demonstrat în ultimul an că trebuie convocat. El este bun și noi îl iubim, dar trebuie să își revină. El va fi doar suporter în acest weekend.

Ar fi o tragedie pentru noi să pierdem meciu cu India?
Noi nu ne gîndim la asta. Cred că ar fi, dar pînă la urmă este un sport și dacă pierdem n-avem ce face, o luăm de capăt.

L-ai urmărit pe Devvarman la BCR Open?
N-am avut ocazia, dar oricum, jucătorii de simplu ai Indiei nu sunt pe măsura lui Victor Hănescu. Eu zic că el ne va aduce două victorii și am încredere și în Crivoi. Cred că vom avea 2-0 după prima zi.

Vei mai juca tenis?
Nu, pentru mine s-a terminat. Eu nu mai pot să joc din cauza accidentării la spate. Sper doar să mai pot participa la cîteva turnee de rămas bun anul viitor.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  19 Septembrie 2008, 12:28

Crivoi e intr-o forma buna, ar fii bine sa poata sa castige un meci, si restu de 2 Hanescu.La dublu nu avem nici o sansa sunt mult prea buni.Andrei te vom iubii mereu si vei ramane in inimile noastre, mare jucator, mare caracter MARE OM!!! Ar fii un vis devenit realitate daca la anu ai juca la Openul bucurestean si l-ai castiga,devenind primul roman si o retragere care ai meritao pe deplin. Vom trece greu de India.

 •  19 Septembrie 2008, 11:26

E clar ca Hanescu face 2 puncte... Ma intreb insa cine-l va face pe al treilea!!!

 •  19 Septembrie 2008, 11:21

Adio Andrei...eu nu i'am prins Ilie Nastase sau pe Tiriac jucand tenis, dar vazandu'te pe tine mi'a fost de ajuns! Ai fost cel mai mare dupa Nastase, asta nu trebuie sa ti'o zicem noi, o stii si tu fara lipsa de modestie! Pacat ca nu poti juca si in meciul acesta de baraj, asta e viata, dar ai fost esti si vei ramane in inimile noastre drept un foarte mare tenismen! Adio bun prieten, sper, sa te mai vad pe la meciuri demonstrative, pentru ca ce jucatori avem acum nu sunt inca la valoare ta! Adio

Vezi toate comentariile (3)
Comentează