SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cine e Alona Bolsov, moldoveanca ce are viața desenată pe piele! Viitoarea adversară a Soranei Cîrstea e plină de tatuaje » Ce semnifică fiecare

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2019 19:36

Alona Bolsova, adversara Soranei Cîrstea din turul al doilea, și-a tatuat pe corp simboluri care să-i reamintească de obstacolele peste care a avut de trecut în viață. 

Are 21 de ani, s-a născut la Chișinău, având părinții atleți cu participări la JO, dar reprezintă Spania, iar luni a obținut prima victorie la un turneu de Mare Șlem, chiar la debut. Aliona Bolsova, ocupă locul 137 WTA și în turul al doilea se va duela cu Sorana Cîrstea.

Spaniolii o vedeau drept una dintre marile lor speranțe pentru că rezultatele de la junioare o recomandau.

Însă la 17 ani a suferit o accidentare la piciorul stâng care a necesitat o intervenție chirurgicală.

Recuperarea anevoioasă, anii adunați în spate au făcut-o să renunțe la tenis și să plece în SUA pentru a-și completa studiile. „În acel moment eram terminată, uram tenisul”, a spus ea pentru puntodebreak. După doi ani însă și-a mai dat o șansă și acum încearcă o împăcare.

Jucătoarea din Spania și-a deschis sufletul pentru site-ul specializat pe tenis puntodebreak, decodând semnificația tatuajelor pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Primul a venit la 16 ani și e pe umărul drept, unde scrie „Limitele există doar dacă tu le permiți”.

„Atunci am avut multe probleme la nivel personal și mi l-am făcut ca să-mi aduc aminte că fiecare dintre noi are puterea să schimbe ceva, un mesaj de încurajare pentru mine”, a spus ea.

20 tatuaj brat

Anul următor ea și-a tatuat pe coapsă o cheie cu flori, care se vede doar când poartă pantaloni scurți. „Îmi doream să închei o etapă din viața mea, de aceea cheia. Am trecut prin episoade de bulimie, discuții în familie, atunci am hotărât să las tenisul deoparte și să plec în SUA”, a explicat Aliona.

Al treilea a venit sub forma unei leoaice pe umărul stâng, „Mi l-am făcut pentru că multă lume îmi spunea leoaica și în al doilea rând pentru că îmi place acest animal. Are implicații feministe pentru că atunci când pleacă la vânătoare, ea e cea care îl dirijează pe leu, transmite o imagine de forță. Nimeni nu se poate pune cu ea”. Apoi a venit continuarea cu trandafiri și cuvinte. Unul dintre ele este autenticitate.

Nu suport falsitatea și în lumea tenisului e multă. De aceea viața în circuit e obositoare”. Florile alcătuiesc un scorpion. „În zodiac acesta este semnul meu și caracteristicile acestei zodii corespund cu felul meu de a fi”.

Aliona mai are tatuaje pe piept, care semnifică rezistență, și unul pe coaste în formă de palmier, pentru a-i aminti de perioada în care a studiat în Florida. Nu-i place să poarte fuste pe teren și intenționează ca în viitor să-și mai facă un desen pe piele, cu zeița egipteană Isis.

20 tatuaj spate

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS 2019 // Justine Hénin a identificat marele atu al Simonei Halep la Roland Garros: „Nu multe jucătoare fac asta acum”

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (5)
cornelconasu
cornelconasu  •  29 Mai 2019, 12:16

Cu timpul o să aflăm și alte lucruri despre ....”feminitatea” ei ! Baftă Sorana !

tatiana19
tatiana19  •  28 Mai 2019, 22:17

Succes Sorana!

rocky2
rocky2  •  28 Mai 2019, 21:21

Sorana are calificarea in turul 3 la indemana! Bafta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează