SPORTURI  »  HOCHEI  »  SPORT CLUB MIERCUREA CIUC-HC CSIKSZEREDA 4-2 (1-0, 1-2, 2-0)

"Hajra!"

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Sport Club a cîştigat şi a doua partidă a finalei cu HC Csikszereda în faţa unor spectatori care au strigat "Hajra!"-"Tot înainte!"

Sărbătoare mare din nou pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc. Cele două echipe din oraş şi-au încrucişat ieri crosele încă o dată pentru laurii naţionali. La o zi după victoria cu 5-3, Sport Club Miercurea Ciuc a ieşit iar învingătoare. Pe tabela suspendată deasupra gheţii, la final a fost 4-2. Într-o finală care se dispută după regula "cel mai bun din şapte meciuri", campionii din 2007 conduc cu 2-0.

După rutina începuturior de partidă, atunci cînd jucătorii se strîng în dreptul porţilor, cele două echipe au început maratonul celor şaizeci de minute. Pîrtia ocaziilor a fost deschisă de elevii lui Şandor Gal şi Staffan Lundt, însă atenţia şi reflexele lui Patrik Polc au ţinut scorul alb. Doar pînă aproape de minutul optsprezece, cînd Ervin Moldovan a împins pucul în bara stîngă a porţii de unde cercul negru şi-a continuat drumul către plasă. În repriza a doua, profitînd de superioritatea numerică de pe gheaţă, HC Csikszereda a egalat, graţie finalizării lui Patrik Bzak. El a devenit recidivist, cînd şi-a pus echipa în avantaj cîteva secunde mai tîrziu. Partea secunda s-a încheiat la egalitate, pentru că din ambiţia lui Szilard Sandor s-a născut punctul care a contat pentru 2-2.

Ca şi în primul meci, Sport Club şi-a asigurat victoria în ultimele douăzeci de minute, dar de data aceasta pe debut, nu la final. Ervin Moldovan şi Robert Peter au fost ultimii marcatori ai partidei. Tocmai de aceea a fost loc şi de o mică încăierare şi de cîţiva pumni, cînd mai erau doar cîteva minute pînă partida s-ar fi terminat. Cei care au cutremurat gheaţa au fost Peter Misal şi Patrik Bzak, secondaţi de alţi coechipieri. Jucătorii din Miercurea Ciuc şi-au dat întîlnire din nou, mîine, de la ora 15:30.

Hocheiştii de la Sport Club s-au bucurat la final ca şi în primul meci, în timp ce portarul Polc a îngenunchiat Foto: Gabriela Arsenie

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
 •  17 Martie 2008, 09:34

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://hqtmivbnjnvn.com >http://hqtmivbnjnvn.com</a>

 •  26 Februarie 2008, 08:41

pai normal ca nu interseaza hocheiul inaptilor, de aia nici nu se scrie nimic de shtoia.

 •  25 Februarie 2008, 21:35

De fapt,jos palaria ptr.Sport.ro,pentru transmisia directa,si le multumim,ca nu toata lumea poata sa mearga la meci,dealtfel patinoarul Vakar Lajos e prea mic,abia incap 4000 de oameni,din care 2500 e pe scaun,restul fiind pe picoare!A-si merge si eu la meci,dar nu pot sa merg cu 2-3 ore mai repede acolo,sa ocup loc pe scaun,fiindca sunt bolnav!Despre comentatorii,numai note bune pot sa dau,in afara exprimarii numelor jucatorilor,care e un examen greu ptr comentatori!Dar nu e imposibil,mai ales daca asta e meseria lor,cred eu ca ar trebui sa se intereseze ,inaintea meciurilor,cum dracu se exprima numele lui Csergő Zsolt,Kurka

Vezi toate comentariile (6)
Comentează