SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ȘTIINȚA 25-23

Fără Cristina Neagu, CSM București s-a făcut de râs cu o nou-promovată » Selecționerul Adrian Vasile n-a folosit nicio româncă!

Premieră în handbalul românesc. Timp de 60 de minute, selecționerul Adrian Vasile nu a folosit nicio jucătoare româncă în partida câștigată de CSM București, scor 25-23, în fața celor de la Știința București.
Premieră în handbalul românesc. Timp de 60 de minute, selecționerul Adrian Vasile nu a folosit nicio jucătoare româncă în partida câștigată de CSM București, scor 25-23, în fața celor de la Știința București.

Articol de - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 21:11 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 21:27

Premieră în handbalul românesc. Timp de 60 de minute, selecționerul Adrian Vasile nu a folosit nicio jucătoare româncă în partida câștigată de CSM București, scor 25-23, în fața celor de la Știința București. 

Toată lumea s-a întrebat de ce TVR a ales să transmită în prima etapă în Liga Florilor, "derby-ul" bucureștean dintre campioana CSM București și nou-promovata Știința București!

CSM București, victorie chinuită cu Știința București

Până la urmă, cei care au luat hotărârea, au fost foarte inspirați. Știința București a dat o replică formidabilă "tigroaicelor", care au făcut un meci foarte, foarte slab. Cristina Neagu a fost lăsată în tribună de antrenorul Adi Vasile, iar în lipsa căpitanului, CSM a părut o echipă oarecare. Nicio viziune în joc, nici în apărare, nici în atac, o adunătură de vedete care parcă se vedeau pentru prima dată!

De partea cealaltă, echipa antrenată de Sorin Bârză a dat tot ce a putut pe teren. Portarul Gabriela Dobre a închis minute bune poarta, iar în atac, angoleza Magda Cazanga a făcut ce a vrut cu defensiva visătoare a gazdelor. Interul african a terminat meciul cu 13 goluri marcate!

CSM București, noroc cu "fluierașii!"

La pauză, Știința conducea cu 15-14, dar nimeni nu-și punea problema învingătoarei. Lucrurile aveau să devină cât se poate de serioase după ce nou-promovata s-a desprins la 5 goluri avantaj: 19-14 și apoi 20-15! 50 de minute, jucătoarele Științei le-au perpelit la foc mic pe adversarele lor, campioane europene, mondiale, câștigătoare de Liga Campionilor!

Știința s-a speriat parcă de ce poate realiza. Și odată cu jucătoarele nou-promovatei și cei doi arbitri, Băbău cu Roibu. În ultimele 10 minute au fost câteva decizii incredibile, toate pro-CSM! La 24-23, Ionela Leuștean a ratat și o aruncare de la 7 metri, ușurând misiunea favoritelor.

Antrenorul Adi Vasile le-a cerut elevelor sale să țină de minge până la pasiv, la ultimele atacuri, iar la final, bucureștencele s-au făcut de râs făcând hora bucuriei după un succes în fața unei nou-promovate, o echipă cu un buget de 10 ori mai mic decât al CSM-ului!

Româncele, rara-avis la CSM București

Meciul CSM-Știința a consemnat o premieră pentru handbalul românesc! O echipă a folosit pentru prima dată, într-un meci întreg, numai jucătoare străine! 

CSM București a avut pe foaia de joc 4 românce, tinerele Gogîrlă, Vîlcan, Fînaru și Ailincăi, dar acestea nu au prins pe teren nici măcar o secuundă! Cristina Neagu își frângea mâinile în tribună, având emoții că echipa sa nu poate câștiga! Și peste trei luni, România se pregătește de Campionatul Mondial din Spania...

Buzăul a învins Bistrița

Tot în prima etapă a Ligii Florilor, Gloria Buzău a debutat cu o victorie în noua-ediție. Recent câștigătoarea Cupei României a trecut pe teren propriu cu 25-23 de Gloria Bistrița. Gazdele au condus la pauză cu 13-8, dar în partea a doua ardelencele s-au apropiat amenințător. Marta Batinovici și-a salvat echipa pe final. 

Citește și alte știri din handbal: 

VIDEO Gheorghe Tadici, derapaj suburban la adresa propriilor jucătoare: „Dobitoacele dracu'” / „Du-te-n p***a mă-tii”

Interviu cu MVP-ul finalei, Mădălina Zamfirescu: „Sunt naționalistă, mă bucur că avem o echipă 80% românească!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
ceaiuri
ceaiuri  •  06 Septembrie 2021, 20:20
Postat de Cony Nick pe 04 Septembrie 2021, 17:39

... de ce nu a jucat Neagu ? ...

menajata pt urmatorul meci....

ceaiuri
ceaiuri  •  06 Septembrie 2021, 20:20

e de ras de cativa ani....daca Neagu se retrage sectia se desfinteaza sau are o echipa numai de..romance

robotucigas
robotucigas  •  05 Septembrie 2021, 10:39

CSM a luat CL cu străine, iar atunci toți va bucurați. Dar azi nimeni nu vede realitatea. Degeaba ai vedete, dacă nu ai antrenor. Acest personaj nu este antrenor și un fel de macho man. Treziți-vă! Hambalul are nevoie de seriozitate, nu de personaje care vor sa încerce. Dacă aceasta echipa joaca prost este datorita strategiei. Ce strategi sa știe acest antrenor când nu a jucat vreodată? Dacă aceste fete străine aduc CL în România ce contează ce nație sunt? Știți devenim parte din UE unde granițele dispar. Iar noi ne gândim ca avem străine? Și fetele noastre joaca la alte echipe din străinătate, dacă își fac meseria ce contează. Serios încetați sa mai scrieți astea, le va afecta și pe fete, apoi ne plângem ca nu avem performanțe. La CSM trebuie antrenor și nu fete, probabil fetele ce sunt pot câștiga CL cu ochi închiși cu o strategie bună!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close