SPORTURI  »  CICLISM  »  PREZENTARE AG2R

O nouă înfăţişare pentru AG2R

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00

Una dintre cele mai puternice echipe din Hexagon, Ag2R, atacă noul sezon întărită cu un sponsor şi un lider de echipă noi. Prévoyance se transformă in La Mondiale, in timp ce Moreau (plecat la Agritubel) predă frîiele lui Vladimir Efimkin (fost Caisse d'Epargne). Prezentată intr-un cadru grandios (bulevardul Hausmann gazduieşte si galeriile Lafayette si Printemps), ceremonia celor de la Ag2R a dezvăluit obiective îndrazneţe pentru 2008.

Cel care a ţinut să lamurească lucrurile a fost managerul echipei, Vincent Lavenu, care a făcut un mic rezumat al anului 2007: "A fost un an satisfăcător, cu multe succese", făcînd referire la victoriile lui Christophe Moreau din Dauphiné Libéré şi Campionatele Franţei, dar şi la prestaţia unor rutieri precum Jean-Patrick Nazon (cîştigător de etapă în Paris-Nice) sau Stéphane Poulhiès (primul francez din clasamentul Paris-Roubaix, locul 22). În continuare, Lavenu s-a pronunţat răspicat: "Turul Franţei este cursa noastră de capătîi, însă nu vom neglija nici Dauphiné Libéré, avînd în vedere că trece prin provincia în care ne avem baza de antrenament (Chambery)".

Printre ciclistii interesanti ai celor de la Ag2R - La Mondiale se numara si moldoveanul Alexandre Pliuschin (13.01.1987), abia trecut la profesionism, venit dinspre pepiniera echipei franceze, Chambéry Cyclisme. Pentru a vedea lotul întreg al Ag2R 2008, intră aici.

 

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează