SPORTURI  »  CICLISM  »  VEŞTI BUNE PENTRU SILENCE-LOTTO

Lotto continuă sponsorizarea

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2008 00:00

Marc Frederix, directorul de marketing al Loteriei Belgiene, a anunţat planurile privind sponsorizarea echipei de ciclism.

În contradicţie cu moda retragerilor spectaculoase (T Mobile sau Discovery Channel), discursul lui Frederix a fost unul foarte optimist: "Lotto şi ciclismul fac o combinaţie perfectă, şi de aceea vrem să stăm pentru un timp cît mai lung". Frederix a întărit cele spuse, prin dezvăluirea negocierilor pe care Loteria le poartă cu celălalt sponsor, Omega Pharm. "Vrem un contract stabil de 3 ani, şi se pare că partenerii noştri gîndesc la fel", a subliniat Frederix referindu-se la o eventuală înţelegere încheiată pînă in 2011.

Referitor la cei 24 de ani de cînd Loteria Naţională Belgiană sponsorizează o echipă în plutonul mondial de elită, Frederix a fost realist: "În tot acest timp ne-am construit o reputaţie excelentă! Este sportul ideal pentru a ne atrage clienţii".

În echipa Silence-Lotto se regăsesc rutieri foarte puternici, precum Cadel Evans (locul 2 în Turul Franţei 2007) sau Robbie McEwen, sprinterul care a cîştigat de 3 ori tricoul verde în Marea Buclă.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează