SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANŢEI FĂRĂ TRICOUL GALBEN

Contador stă acasă!

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Cîştigătorul Turului Franţei 2007, Alberto Contador, nu va participa la ediţia 2008 a Marii Bucle!

 

Rutierul spaniol cade victimă deciziei organizatorilor de a exclude echipa Astana din cursa ce debutează pe 5 iulie. În urma unei conferinţe susţinute la Paris, Amaury Sport Organisation a decis înlăturarea team-ului kazah şi, implicit, a lui Alberto Contador. Astana ratează al doilea Mare Tur al sezonului, decizia ASO venind la 11 zile după o hotărîre similară din partea organizatorilor Turului Italiei.

Scandalul provocat anul trecut de controlul pozitiv al lui Alexandr Vinokourov, imediat după contratimpul de la Albi, a afectat iremediabil imaginea ciclismului pe continent. Turul Franţei plăteşte o poliţă unei echipe în jurul căreia au gravitat cele mai mari scandaluri privind dopajul ultimilor doi ani.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (10)
 •  13 Februarie 2008, 23:12

DECIZIA DE A EXCLUDE ECHIPA ASTANA DE LA EDITIA 2008 A TURULUI FRANTEI MI SE PARE INJUSTA, NEDREAPTA DEOARECE ACTUALA ECHIPA ASTANA ESTE TOTAL REFACUTA DUPA INCIDENTELE DE ANUL TRECUT. ATAT CONDUCEREA TEHNICA CAT SI MAJORITATEA RUTIERILOR SUNT NOU-VENITZI SI NU AU AVUT LEGATURA CU EVENIMENTELE DE ANUL TRECUT. MI SE PARE O DECIZIE SUSPECTA A ORGANIZATORILOR. ACESTIA SUNT FRUSTRATI PENTRU CA RUTIERII FRANCEZI SUNT VARZA SI NU POT EMITE PRETENTII LA CASTGAREA MARII BUCLE. ORGANIZATORII FRUSTRATI AI TURULUI NU PUTEAU ACCEPTA IDEEA CA UNUL DIN RUTIERII DE LA ASTANA AR FI CASTGAT SI ANUL ACESTA MAREA BUCLA. NU UITATI , PRINTRE EI SE AFLA CONTADOR( CASTGATOR 2007), KLODEN ( CLASAT PE LOCUL 2 IN ULTIMII ANI) SI LEIPHEIMER ( LOCUL 3 IN 2007) . PRIN URMARE ASTANA ESTE CEA MAI PUTERNICA ECHIPA DIN PRO TUR IAR FRICOSII ORGANIZATORI NU AR FI ACCEPTAT CA ANUL ACESTA TRICOLUL GALBEN SA MEARGA DIN NOU LA ASTANA ( PENTRU CA DACA ASTANA AR FI PARTICIPAT ANUL ACESTA CU SIGURANTA AR FI CASTIGAT PRIN UNUL DIN CEI TREI RUTIERI AI SAI) RUSINE Amaury Sport Organisation PENTRU DECIZIA LUATA...SUNTETI NISTE AMATORI SI FRUSTRATI...NU ASA SE COMBATE DOPAJUL CU ASEMENEA DECIZII....MAI ALES CA ACTUALA ECHIPA ASTANA ESTE TOTAL SCHIMBATA FATA DE ANUL TRECUT....RUSINE INCA O DATA!!!!!!

 •  13 Februarie 2008, 19:04

chiar de cand e contador la Astana?...nu prea cred si nu mi se pare un lucru logic, nu cred ca l-ar fi dat cineva afara de la Discovery ca si castigator al turului si nu s-ar fi dus nici el ...dc sa lase cea mai puternica echipa pt una rau famata nu cred ca e vb doar de ban

 •  13 Februarie 2008, 16:24

Si inca ceva,ce cauta Contador la Astana?Oare numai bani.Fac pariu ca daca o sa participe la tur o sa-l castige fara probleme si fara locotenent.L-au antrenat aia bine acolo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close