SPORTURI  »  BOX  »  UCIDERE DIN CULPĂ

Ionuţ Gheorghe la judecată!

Articol de - Publicat miercuri, 19 martie 2008 00:00

Pentru că a accidentat mortal două persoane în 2006, Ionuţ Gheorghe e inculpat sub acuzaţia de ucidere din culpă

Singurul pugilist român calificat la Jocurile Olimpice de la Atena, Ionuţ Gheorghe, a primit ieri o veste şocantă. Constănţeanul riscă să petreacă ani buni în închisoare după ce procurorii constănţeni au decis să-l trimită în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului rutier soldat cu moartea a două persoane, din 15 octombrie 2006.

Conform rechizitoriului, Ionuţ Gheorghe venea dinspre Constanţa la volanul unui BMW, proprietate personală, şi, la un moment dat, a efectuat o manevră de depăşire a două autoturisme ce rulau înaintea sa la intrarea în localitatea Ovidiu. Potrivit anchetatorilor, din cauza vitezei, tînărul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un parapet. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit o Dacie Papuc ce se deplasa regulamentar şi în care se aflau trei persoane. În urma impactului, o femeie de 35 de ani şi fiica sa, de 13 ani, au suferit multiple traumatisme şi au decedat la spital.

Aflat acasă, la Constanţa, sportivul a fost puternic afectat de anunţul făcut de procurori. "Orice va decide legea, voi suporta consecinţele. Este o pată neagră în viaţa mea şi regret enorm ceea ce s-a întîmplat, dar nu mai pot schimba nimic. Am trăit şi trăiesc clipe de cosşmar", a mărturisit cu lacrimi în ochi Ionuţ Gheorghe, care va continua pregătirea pentru Beijing: "Nu ştiu dacă tot ce se întîmplă îmi va afecta pregătirea, dar voi încerca să mă antrenez în continuare şi să aduc aurul olimpic pentru România".

144,6 km/h
este, conform expertizei tehnice, viteza maşinii conduse de Ionuţ Gheorghe înainte de impact

"Din cauză că accidentul s-a soldat cu două victime, Ionuţ Gheorghe riscă o pedeapsă de la 2 la 10 ani de închisoare"
Gigi Ştefan, prim procuror al Parchetului de pe lînga Judecătoria Constanţa

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (14)
 •  19 Martie 2008, 11:28

nu este nimic adevarat.se maninca rahat.asa justitie ,asa infractiune. Restul de comentarii sint exact ca cei ce comenteaza.Atentie este o boala care se ia.

 •  19 Martie 2008, 10:34

nu e nimic socant ca un criminal intra in puscarie. ce e socant????. ce socant!!! ba m-am saturat de toate penibilitatiele astea de articole, care credeti voi ca se citesc doar pentru ca ai scris socant sau incredibil, sau alte idiotenii de genul asta. socant!!!! auzi. ar trebui sa fiti mai profi nu numai sa va pretindeti, obiectivi nu subiectivi. a omorat sa plateasca.

 •  19 Martie 2008, 10:25

Fiekre trebuie sa dea socoteala in fata legii asa k nu conteaza cine e el...va raspunde k orickre alt om pt faptele lui

Vezi toate comentariile (14)
Comentează