SPORTURI  »  BASCHET  »  LA CLIPPERS

NBA // VIDEO Palme pe fund și ploaie de bani! Kawhi Leonard, MVP-ul finalei din 2019, surprins la striptease » Atenție, imagini explicite, interzise minorilor!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 14:50

Kawhi Leonard (28 de ani), starul lui LA Clippers, a fost surprins într-un club de striptease din Atlanta. 

Kawhi Leonard a făcut deplasarea cu echipa pentru meciul pierdut cu Atlanta Hawks, 95-102, de pe 23 ianuarie, dar nu a jucat. A fost odihnit de antrenorul Doc Rivers.  

Leonard, MVP al finalei NBA sezonul trecut, când a cucerit trofeul cu Toronto Raptors, s-a bucurat din plin de deplasare. Mai mulți fani l-au surprins în Magic City, un renumit club de striptease. Filmările arată că liderul lui Clippers era extrem de satisfăcut și arunca cu bani peste trupul dezgolit al dansatoarei.

Imaginile surprind mai ales că Leonard este considerat un tip introvertit, tăcut, care nu iese în evidență în afara terenului. Baschetbalistul are o relație cu Kishele Shipley din 2014. Cei doi am împreună o fată, Kaliyah. 

Interzis în Toronto

Kawhi a plecat din Toronto în vara lui 2019, după ce devenise campion NBA. Mutarea la LA Clippers l-a enervat pe patronul unui club de striptease din oraș.  Acesta oferise dansuri gratuite tuturor jucătorilor de la Toronto Raptors, după ce canadienii câștigaseră titlul. Sub numele clubului, Zanzibar, a apărut un anunț mare: „Bucură-te non stop de cele mai sexy dansatoare. De acum, fără dansuri în poală pentru Kawhi”. 

NBA // VIDEO Palme pe fund și ploaie de bani! Kawhi Leonard, MVP-ul finalei din 2019, surprins la striptease » Atenție, imagini explicite, interzise minorilor!

Vezi și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Halep, câștiguri istorice din tenis! Pe ce loc urcă în clasamentul all-time la bani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  26 Ianuarie 2020, 17:53

Sunt curios cum anume opriti accesul copiilor la articolul asta?? Sau de-acum incolo site-ul GSP e destinat doar adultilor? Sunteti penibili

Vezi toate comentariile (1)
Comentează