SPORTURI  »  AUTO  »  

Primele teste pentru Renault si Williams

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2008 00:00

Renault a testat astazi pe circuitul de la Valencia, monopostul cu care spera cucereasca titlul dupa o pauza de un an.Alonso se intoarce la echipa cu care a castigat de 2 ori titlul avand la dispozitie noul R28.O masina cu care cei de la Renault vor sa-l aduca pe spaniol acolo unde acum 2 ani nu putea fi detronat nici chiar de Schumacher. Cele mai importante modificari sunt un aranjament total nou al suspensiei, precum si un eleron fata ce incorporeaza o piesa controversata, dar deja adoptata de multi constructori.

Renault va continua testarea monopostului pentru urmatoarele 4 zile inaintea lansarii oficiale de saptamana viitoare din Paris.

Alatauri de Renault, pe circuitul spaniol a testat si Williams.Nico Hulkenberg, noul pilot recrutat in echipa a pilotat modelul Williams Toyota FW30.Conditiile meteo au limitat la un singur tur de circuit testul noului monopost.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează