SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMII

Samsung Olympics 2008

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Angajaţii şi partenerii Samsung au primit premii de la marii sportivi români Laura Badea, Ivan Pataichin, Andreea Răducan, Elisabeta Lipă, Mariana Bitang, Octavian Murariu, Gabriela Szabo, Monica Iagăr şi Octavian Belu. Evenimentul Samsung Olympics 2008 deschide un an special, ca sponsor al Jocurilor Olimpice.

"A mai rămas foarte puţin timp pînă la cel mai important eveniment al acestui an. Sper ca toţi sportivii noştri să fie sănătoşi pentru a face faţă cu brio Olimpiadei de la Beijing. Chinezoaicele au fost tot timpul bine pregătite la gimnastică, dar sînt sigură că fetele noastre vor încerca să facă tot posibilul pentru a cîştiga aurul olimpic. Am mai multe emoţii cînd le văd pe ele evoluând acum, decît aveam cînd eu eram în concurs. Toate sporturile de la olimpiadă necesită multă atenţie şi mult antrenament. Majoritatea dintre ele sînt foarte grele, cum este şi gimnastica, dar noi reuşim să creştem copii de mici pentru a face performanţă în gimnastică", a spus Andreea Răducan.

 

Antrenoarea Cătălinei Ponor, Mariana Bitang este foarte încrezătoare în românii care vor merge la Beijing:"2008 este an olimpic, un an de mare emoţii pentru toţi românii. Sper să cîştigăm medalii la sporturile în care am făcut-o şi la ediţia trecută, dar şi la alte sporturi. La kaiac - canoe, la 8+1 sper să facem o figură frumoasă şi să cîştigăm încă un titlu olimpic, pentru că avem nişte fete excepţionale care îşi doresc foarte mult să cîştige. Îi doresc mult succes şi lui Marian Drăgulescu care sper să ajungă la o formă foarte bună cu care poate să cîştige singura medalie care îi lipseşte, aurul olimpic. Îmi doresc de asemenea să ajungă şi naţionala de handbal femninin la Olimpiadă, pentru că sînt o echipă puternică care poate cîştiga finala. La gimnastică îmi este foarte greu să spun cine va fi cea mai bună din echipă. Steliana Nistor şi Sanda Izbaşa sînt două fete talentate, care muncesc mult şi cred că una dintre ele va face o figură frumoasă. Dar nu se ştie niciodată, poate cîştiga oricare fată, pentru că avem o echipă bună".

Gabi Szabo, prezentă şi ea la evenimentle ţine pumnii sportivilor români: "Atetismul este un sport complex, cu sportivi care acoperă o gamă largă de probe. Chiar dacă am primit cei mai mulţi bani, asta nu însemnă că este suficient, avem nevoie şi de mai mulţi bani pentru a avea cu ce să construim baze de antrenament şi multe altele. Avem sportivi pregătiţi cărora le doresc mult succes la Olimpiadă, sper să facă o figură frumoasă".

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează