Comentarii (12)

theopalas  •  19 Martie 2018, 11:51

Da ma, ca din cauza lui a ajuns fotbalul aici, nu din cauza cloacei de aur (buna expresie nicse), a mafiotilor din spatele lor si impresarilor, care au influentat fotbalul din '90 pana sa vina Burleanu.

nicse  •  15 Martie 2018, 21:30

Daca priviti cu atentie cine se afla in spatele lui Lupescu, Chivu, Gica Popescu o sa intelegeti de ce Burleanu este inamicul numarul 1 al fotbalului. Daca nu-l observati, desi va uitati cu atentie, o sa va dau un indiciu: a condus si conduce fotbalul dintr-un loc privat (ascuns vederii oamenilor liberi). Si daca nu ajunge acest indiciu va mai spun ca proiectul new Dinamo n-o sa reuseasca in veci decat daca jucatorii tineri sunt impresariati de el, direct sau indirect. Votati cloaca de aur si mai discutam peste un an sau doi, tot aici. Va mai reamintesc ca Mircea Sandu si Mitica Dragomir erau invitati la fiecare meci sa mearga la brutarie... Asa-i romanul... are memoria scurta.

merace  •  13 Martie 2018, 21:46

Problema in fotbal e mafia patronilor si a barosanilor care fac afaceri ilegale din fotbal, cu blaturi si mita. Oricine vine la FRF, va trebui sa se lupte cu ei si nu poate face ceva bun daca le afecteaza interesele. Cat timp avem in fotbal oameni care s-au intors in fotbal dupa puscarie pentru infractiuni in fotbal, mafia e aceeasi!

kyil  •  13 Martie 2018, 20:48

O armata de incompententi aroganti si sfidatori imbracati la 4 ace la orice meci din mocirla asta de fotbal. A avut dreptate Hagi,ne-am dus mai jos decat am fost vreodata, in prostia lui tot vede ce se intampla, pentru ca el traieste si respira fotbal spre deosebire de marinarii astia..

torque07  •  13 Martie 2018, 19:33

"Astăzi, Burleanu a ajuns să fie mai contestat decât era Mircea Sandu acum 4 ani" Pai cine spune asta mai profesorilor? 25 de ani v-ati facut ca ploua in frunte cu Ioanitoaia ca erau interese. A venit Burleanu (care in 4 ani intradevar nu a facut nimic...dar in nimicul asta a facut mai mult decat Sandu in 25 de ani.) si ati facut campanie impotriva lui. In fiecare saptamana articol anti Burleanu, la fiecare meci al nationalei criticat si injosit cu zeci de articole. Dar ca am ajuns in c***at din cauza a celor 25 de ani de facut absolut nimic nici pomeneala. 25 de ani in care s-a copiat sistemul tipic in Ro...s-a scurs tot ce se putea scurge de pe fostul sistem comunist si apoi lasat in paragina. Hagi, Popescu si cei enumerati mai sus...ba chiar si Mutu, Chivu sunt crescuti IN sau DUPA sistemul PCR. Ce a venit dupa, adica actuala generatie si actualul campionat romanesc e rezultatul celor doi mafioti..sandu & dragomir care cum spuneam...nu au facut nimic pt viitor, ba mai mult..au ajutat la distrugerea fotbalului . Tin sa va reamintesc atunci cand Burleanu a facut regula U21 au inceput sa strambe toti din nas sau cand a vrut sa faca legea care sa limiteze jucatorii straini. I-au sarit toti in cap, ba chiar l-au dat in judecata...ca avem si un nivel de jucatori straini foarte inalt, Marcelo, Ronaldo, Messi, Lewa, Neuer etc etc...si stricam echipele ci ciurucurile noastre mioritice. vai de noi de fudulii #@[.

1745flo  •  11 Martie 2018, 19:46

Dor de "Nasu"? Fi-mi-ar scârbă!

DM Bob  •  10 Martie 2018, 20:27

NU-L DA-TI AFARA CA AJUNGE PRIM MINISTRU !

balauru48  •  10 Martie 2018, 16:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxp  •  10 Martie 2018, 01:21

si apoi cele proaste din turneul de elita... nu stiu voi, dar eu stiu cam care e diferenta dintre cele 2 tururi. De ce nu dati si detalii referitoare la ce adversari au fost in fiecare faza?!

maxp  •  10 Martie 2018, 01:19

Pana si din acest articol care e total contra lui Burleanu, constat ca omul chiar a adus multe beneficii fotbalului romanesc. Ce-i drept, omul de comparat e Sandu, deci n-ar fi mare lucru ca a facut in 4 ani mai multe ca ala in 24. Era ceva normal. Acum, acel punct 1... s-a tinut de promisiune, Sandu nu-si mai da prime la FRF :)) Lasand gluma la o parte, de ce ne legam de aberatii, gen locul in clasamentul FIFA, coeficientii echipelor de club... Ala e rolul presedintelui de federatie? Da' ce sa faca, sa creasca el nivelul peste noapte cu ce anume?! Spuneti ca au disparut echipe... da, au disparut echipe aflate in faliment, n-are presedintele de federatie nicio vina. E normal sa fie mai putine echipe ce isi pot desfasura activitatea decat multe fara bani. Si asa inca exista in primele 2 ligi echipe ce se retrag din campionat. Din ce scrieti voi, lucrurile s-au imbunatatit enorm exact acolo unde trebuia, la capitolul copii si juniori. Si acolo se vad si rezultate bune la nationalele de tineret. Regula under 21 a creat momentan una din cele mai tari generatii la acel nivel din ultimii ani. Exact acolo trebuie lucrat, nu se poate urca in clasamentul FIFA de azi pe maine, ca nu produci jucatori de azi pe maine. Dar daca prin acesti juniori care se dezvolta astazi si prin ajutorul lui Burleanu, urcam in clasamentul FIFA pe o pozitie chiar buna peste 10 ani, atunci e meritul lui, ca o mai fi sau nu el la FRF. Iar aia cu rezultatele bune din prima faza de calificari si apoi cele proa

  • 1
  • 2

Comentează