Comentarii (17)

tincucatalin  •  10 Octombrie 2018, 14:24

Lesin de ras cu interviul asta al lui Bogagiu. Victima de el. :)))). E bun de iUmor. Si de la morti si de la vii, sau cum era ??

rin.tin.tin  •  10 Octombrie 2018, 12:12
Postat de florianveress pe 10 Octombrie 2018, 07:09

Voi, oile, chiar nu aveţi nici un pic de ruşine? Blatiştii secolului! Vai de capul tău de brânzar, ai un "nume" beton, rin tin tin...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabryel28  •  10 Octombrie 2018, 11:31

Bogaciu bate campii ! Am urmarit inca o data rezumatul si am vazut ocaziile. Costea a ratat foarte mult iar minca a scos din pozitie de unu la unu cu costea! Cateva lovituri de cap care la fel foarte periculoase trecand milimetric pe langa poarta. Bogaciu spune ca craiova nu a iesit din jumatatea de teren dar pe rezumat se vede ca ocaziile mari le a avut tot craiova. Lung a facut cateva parade foarte bune iar la golul cu capul de la 15m l a prins pe picior gresit. Am vazut si deposedarile incredibile ale lui gaman si ciuca cand atacantul gloriei scapase singur cu portarul. Un meci nu se aranjaza in modul acesta dar binenteles gsp cauta audienta, si manipularea cu care ne a obisnuit

powerdinamo  •  10 Octombrie 2018, 11:08

Este clar,jucatorii te fac din ghete,trantesc un meci,blat,mai multe meciuri,se destituie un antrenor,ca nu le convine de acesta,si multe alte marsavii pe care le fac in carierele lor de" MARI FOTBALISTI"unii nici nu stiu sa scrie,daca am vedea contractele semnate de ei,70-80%,sunt niste mazgalituri,logic indescifrabile si ne mai minunam ca nu avem fotbal,pai asta se joaca si cu putina doxa in cap ,nu numai cu picioarele si atunci de ce ne mai miram ca am ajuns la acest nivel,fata de ce se joaca in europa la acest moment. Ei vor bani multi pentru ca nu au nici o pregatire ,iar cand se lasa de fotbal, vai mama lor ,nu stiu incotro s-o apuce, sau mai grav ,ce sa faca,atunci se dau cu capul de pereti si se trezesc la realitate,dar pentru multi este prea tarziu.Poate nici Ronaldo,Federer s.a.nu au cine stie ce scoli, dar acestia muncesc frate ,pe langa talent muncesc de rup si au ajuns la acest nivel,pe cand la noi intai se cere dupa care se alege prafu.....halal mentalitate.

fabius_2014  •  10 Octombrie 2018, 09:12

Mititelule, nici usturoi n-ai mancat , nici gura nu-ti miroase. Cinstitule ! Oare cand ai promovat in prima liga, nu ai aranjat nici un meci ???

Marius Baicu  •  10 Octombrie 2018, 09:10

Luați interviu lui Ștefan Stoica (antrenorul Gloriei pe vremea aceea) și întrebați-l ce părere are. Nu de alta dar înainte să antreneze Gloria a stat câțiva ani la Craiova, și avea ceva relații pe acolo. La fel erau și câțiva jucători ai Gloriei trecuți pe la Craiova. Cert e că Universitatea nu a jucat mare brânză în partida cu Buzăul, dar în ultima etapă cu Ceahlăul a făcut un meci chiar bun :) Noi la Buzău știm de un deceniu că ăla a fost blat, voi v-ați prins mai târziu dar nah. Mă rog, știm la nivel de zvonuri, dar și articolul vostru tot pe zvonuri se bazează.

Dragos Bargaoanu  •  10 Octombrie 2018, 09:07

Gloria Buzău, căreia Becali îi spunea "Steluța"?!Hmmm...

spion_kop  •  10 Octombrie 2018, 09:07

o investigatie *** marca Cratoiu, bleah...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty  •  10 Octombrie 2018, 08:56

De blaturile lui Hagi (cu nasul vanat )de ce nu se scrie??!!!!!Stie a tara intreaga cum a promovat,sau cum a ramas in Liga 1 datorita aranjamentului cu fcsb!!!Il ***.toata ziua ,ca probabilmai mancati si voi ceva de la el!!!In ultima vreme nu mai stiti unde sa il mai dati ca antrenor,ba in Turcia ,ba in Anglia ba Italia....cand el e ZRO BARAT ca antrenor!Ce discurs poate sa aiba in fata echipei omul asta care cunoaste 50 de cuvinte!!atat e vocabularul lui!!Un nescolit care cand deschide gura e CABARET!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faliment_fc_fcsb  •  10 Octombrie 2018, 07:56

Waw: 14/18 echipe care terminau sezonul 07-08 sunt in ligile inferioare sau nu mai exista deloc. Practic doar Dinamo, CFR Cluj, falsa Steaua aka FC FCSB si Poli Iasi au supravietuit.

  • 1
  • 2

Comentează