Comentarii (20)

adriann_  •  26 Septembrie 2019, 04:34

Un top de o stupizenie de necrezut, pentru ca pune pe acelasi plan un titlu castigat cu Steaua/FCSb (brichete, valize, becali samd) si unul castigat cu Astra sau Urziceni. Sau pune pe acelasi plan a elimina pe West Ham cu a elimina pe Legia. etc

sange_alb.rosu  •  21 August 2019, 00:58

Chiar nu poți face un astfel de clasament. Nu ai cum sa aplici criterii obiective și nu ai cum să ții cont de toate variabilele. De pildă ce lit de jucatori avea la dispoziție Olaroiu și ce lot are acum Petrescu? Sau ce bugete aveau in general adversarii de atunci față de cei de acum? Daca două echipe românești ajungeau să joace una împotriva celeilalte în sferturile unei competiții europene, ce valoare aveau echipele din vest și ce loturi aveau romanii? Adică vreau sa spun că se pare că în urmă cu câțiva ani era mai simplu. Olaroiu era cap de serie la tragerile la sorți pentru că acum aproape 40 de ani Steaua a câștigat un trofeu european jucand impotriva unor echipe gen Honved, Kusisi... în timp ce Petrescu se califica și facea puncte în UCL cu Unirea. Astea toate sunt detalii esențiale care afectează major performanțele unui antrenor.

observator_federal  •  21 August 2019, 00:46
Postat de montgomerry pe 20 August 2019, 22:56

De aia suntem la nivelul la care suntem, pentru că un antrenor precum Olaroiu e cel mai bun din ultimii 20 de ani!!! Reghe pe 2,chiar e picătura care umple paharul.

Și atunci se pune firesc întrebarea, oare patronul echipei antrenate de cei doi nu este cumva cel mai mare și mai priceput om de fotbal din țara noastră? Răspunsul îl vom afla în viitorul articol, omagial, al aceluiași neobosit gazetar-statistician (că fotbalist nu a fost nici în curtea școlii) Dănuț Udrea... Ar fi preferabil ca acel articol să fie "compus" înaintea "șocului devastator" cu Guimaraes (...Vitoria Guimaraes).

montgomerry  •  20 August 2019, 22:56

De aia suntem la nivelul la care suntem, pentru că un antrenor precum Olaroiu e cel mai bun din ultimii 20 de ani!!! Reghe pe 2,chiar e picătura care umple paharul.

basan  •  20 August 2019, 20:27

Un clasament subiectiv.Puteți sa spuneți și câte simulări ați făcut ca sa iasă clasamentul cum ați vrut voi.Dacă voi spuneți ca Andone e mai bun ca Dan Petrescu...

observator_federal  •  20 August 2019, 20:26

O omisiune gravă din "biografia selectivă" realizată de Dănuț Udrea în cazul lui Cosmin Olăroiu: "În 2002 Olăroiu a semnat prima oară ca antrenor la Steaua București, însă a rezistat doar șapte meciuri, echipa având sub el CEL MAI SLAB START DE SEZON DIN ISTORIE (așa consemna "istoria fotbalului" eșecul lui Olăroiu)." A fost un test nefericit pentru tânărul antrenor care avea să revină la FC Național. Sublinierea mea este o invitație de a compara anul 2002 al Stelei cu anul 2019 al FCSBului... În 2002, în 7 etape (din care 4 pe teren propriu!), au fost două victorii și 3 egaluri așa că așteptăm ca Dl. Dănuț Udrea să facă peste 4 zile cuvenita corecție în "istoria fotbalului" (asta dacă nu cumva va fi foarte ocupat să "demonstreze" pe la TV lucruri imposibile, precum teoria cu circumferința completă a balonului autul care s-a văzut CLAR și din avion la penaltyul FCSBului din meciul cu Poli Iași...)

dubluv  •  20 August 2019, 20:14

criteriile subiective si informatiile eronate (poate chiar mincinoase) fac dintr-un antrenor mediocru - Olaroiu cel mai bun antrenor de la noi. Informatiile sunt mincinoase pentru ca: Olaroiu nu a castigat NICIUN titlu in Romania. E adevarat, in 2007 Steaua condusa de Olaroiu a cucerit titlul, numai ca Olaroiu a antrenat doar in retur. Pe un clasament exclusiv pe retur, Steaua a terminat pe 2, dupa Rapid. La fel, lui Olaroiu i se atribuie o Cupa a Romaniei desi el a antrenat Steaua numai in finala! La editia de Europa League la care a ajuns in semifinale, in faza grupelor Steaua a fost antrenata de Protasov, deci nici aici meritul nu este total al lui Olaroiu.

visinu  •  20 August 2019, 19:58

Olaroiu e cel mai bun. A castigat 14 trofee in zona Golfului: Cupa Emirului, Cupa Desertului, Kamel League, Cupa Nisipului, Campionatul Dunelor, Cupa Seicului, Campionatul Oazelor, Cupa Burcilor, Cupa Bazarelor, Campionatul Caravanelor, Cupa Califului, Cupa Triburilor, Cupa Beduinilor si Campionatul Dezmembrarilor de Jurnalisti.

bodrin  •  20 August 2019, 19:51

Interesantă analiză, însă nu trebuie uitat că, prin zona Europei de Est, foarte mult contează cine numără ceea ce este de numărat. Plus că pe la noi, există obiceiul de a alege criterii de evaluare care să ducă, sau să nu ducă, la un anumit rezultat. Dar, chiar un astfel de material este de preferat postarilor despre ceea ce mai face marele capitalist G.Becali sau despre viețile amoroase ale fotbaliatorilor.

boierasul  •  20 August 2019, 19:36

Consider ca cel mai important criteriu trebuie sa fie VALOAREA LOTULUI antrenat de fiecare in parte. Sa fim seriosi Dan Petrescu a demonstrat ca este antrenor cand cu o echipa de NECUNOSCUTI ,a castigat un campionat si cel mai important a facut PUNCTE in CL cat nu a facut FCSB in toata istoria ei.

  • 1
  • 2

Comentează