Comentarii (12)

mad_musu  •  17 Noiembrie 2018, 19:44

Stim ca esti anti Hagi - si probabil ca si antisocial, dar acum sa dai in fisu e prea mult. E ca si cum se cearta 2 vecini la bloc si unu dintre el il bate pe copilul celuilalt. Tu sti foarte bine ca toti fotbalistii au bonusuri de performanta, sti foarte bine ca Hagi urla in urma cu 2-3 ani ca federatia nu aduce la loturile de juniori si seniori jucatori de la Viitorul si deci nici pe Ianis si te-ai gandit sa incepi sa arunci cu noroi in Hagi patandu-l si pe junior. Esti penibil.

apollon  •  17 Noiembrie 2018, 18:22

Acum vad ca articolul este scris *** de Stucan. Tu esti ala care scria despre echipa de rugby si te dadeai justitiar apatrit. Nu ai raspuns le nici o întrebare primita de la oameni din domeniu care ti-au dat în cap cu ignoranta de care dai dovada. Lasa pe altcineva în locul tau dimineata la emisiune sa pot si eu sa ma uit pentru ca uneori sunt invitati care chiar au ce sa spuna despre fotbal. Strici peisajul si ecoul. Cabotin de prima clasa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

apollon  •  17 Noiembrie 2018, 17:51

Cu tot respectul dar nu vad de ce aceasta îndârjire din presa noastra împotriva unui român, ca este Hagi sau alt român. Clar, exceptie pot sa faca si trebuie sa faca afacerile de coruptie si cei care au devalizat tare. Dar în cazuri ca acesta chiar nu vad sensul.

whiteredarad  •  16 Noiembrie 2018, 10:19

Continua un serial "anti Hagi". Aceleasi ineptii, aceleasi aluzii, aceleasi jigniri. Pai, daca exista locuri numite "paradisuri fiscale" si exista legal, nu vad de ce, un om informat, sa nu le foloseasca. Daca este ilegal, atunci fiscul din tara prejudiciata va actiona. Ce va intereseaza cit castiga Yanis, sau cit a castigat la Fiorentina, ii numarati minutele jucate si clauzele din contract. In ce scop ? ? A furat cumva bani ? Un contract se scrie cu pixul, sau electronic, dar se compune....cu capul, des asistat de specialisti, in domeniu. Este important sa stii ce ceri,cit ceri si cum ceri. Altfel te trezesti ca fotbalistii sau antrenorii, din Romania, dati afara imediat, fara despagubiri. In general se loveste "magarul care trage caruta' , de aia se loveste in Hagi, in imaginea sa, i se minimizeaza realizarile. Este un mod de a-ti arata recunostiinta fata de ceea ce a facut el pentru fotbal, pentru Romania, este o metoda tipica GSP, care "calca pe cadavre" pentru rating, un site care l-a spionat electronic pe Hagi si clubul Viitorul, fiecare produce ce poate si cit poate. Trista ocupatie si triste metode, stiu la romani le place si se poarta balacareala si scandalul, dar a da "prostimii" ceea ce isi doreste, este , de multe ori ...contraproductiv.

moartea_din_vaslui  •  16 Noiembrie 2018, 09:46
Postat de lapusneanul pe 16 Noiembrie 2018, 09:09

daca il cumpara stapanul tau , mai mult ca sigur ***...:)

PIimbă ursuI, tâmpuIe!

firaldo  •  16 Noiembrie 2018, 09:28

Contra este un fricos,a fost nevoie sa tipe *** de 3 ori ptr ca Contra sa-i convoace copilul la nationala,probabil o sa joace si titular iar daca o dea 3 pase bune deja Manchester si Juventus sunt pe urmele sale asa cum umblau dupa Alibec sau cum umbla acum dupa Man,Mourinho nici nu are somn noaptea de dragul lui Man.Totusi,domnule Stiucan....sa scrieti "neînpliniți"...articolul probabil a trecut prin cateva filtre si totusi....a ramas..."neînpliniți" ....ma intreb cate greseli avea textul initial.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker  •  16 Noiembrie 2018, 09:19

S-a chinuit totusi Hagi Sr sa faca echipa la Viitorul unde ala mic sa realizeze ceva in fotbal. Intr-o echipa de provincie, Iannis se lasa de fotbal.

lapusneanul  •  16 Noiembrie 2018, 09:09
Postat de moartea_din_vaslui pe 16 Noiembrie 2018, 08:26

Dacă nu se numea Hagi, nu îl băga nimeni în seamă vreodată pe Ianis ca fotbalist. E sub-mediocru. Niciodată nu ajungea în Națională, fără pilele/presiunile lui tăticu'.

daca il cumpara stapanul tau , mai mult ca sigur ***...:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul  •  16 Noiembrie 2018, 09:03
Postat de george pe 16 Noiembrie 2018, 07:39

Si iti dai seama ca..............decaru' care este el decar..............si debuteaza la nationala mare la varsta la care Balaci sau Dobrin erau plictisiti deja si............a mai si marcat 5 goluri in 12 meciuri dintre care 4 goluri din 11 Km ( sic! ), adica.............1 gol doar.

ma geogica, a marcat 5 goluri, cele, alea din 11 nu sut tot goluri ?:)asta nu inseamna ca printisorul e mare fotbalist...in alta ordine de idei...va dati seama ce stresati sunt jucatorii viitorului la antrenamente, stim cu toti ca unii jucatori mai le scapa cate o vorba de duh la adresa antrenorului...:)

moartea_din_vaslui  •  16 Noiembrie 2018, 08:26

Dacă nu se numea Hagi, nu îl băga nimeni în seamă vreodată pe Ianis ca fotbalist. E sub-mediocru. Niciodată nu ajungea în Națională, fără pilele/presiunile lui tăticu'.

  • 1
  • 2

Comentează