Comentarii (7)

markksson  •  26 Iulie 2019, 01:27

E ceva putred la mijloc - ceva ce Razvan "a uitat" sa ne spuna. *** "am avut o ultimă discuție și am ajuns la concluzia că e mai bine pentru toți să ne despărțim. Și ne-am despărțit prieteni." *** Cred ca e prima oara cand aud de o despartire amiabila cand SE APLICA TOTUSI CLAUZA DE REZILIERE! Pe bune, Razvane, chiar vrei sa inghitim pilula asta?

romeverest  •  25 Iulie 2019, 19:31

Este normal ca baiatul lui tata sa-si motiveze intr-un fel alegerea facuta. Afirmatia conform careia in campionatul Arabiei Saudite activeaza jucatori de mare valoare este lipsita de sens !! Giovinco, spre exemplu, dupa ce a incasat milioane de dolari din Canada, a venit in acest campionat sa-si sporeasca averea, stiind ca este de mult timp iesit din circuitul echipei nationale a Italiei. Cu Gomis se intampla acelasi lucru, ei fiind jucatori trecuti de 33 de ani. Acelasi lucru este valabil si cu Zagallo si Lazaroni, care au antrenat in z9na araba pentru bani, fiind si ei in afara unor contracte cu echipe importante. Cand esti un antrenor de valoare si ai castigat campionatul in Grecia, chiar daca nu este un campionat extraordinar, te astepti sa primesti oferte din tari in care fotbalul conteaza, dar cum aceste oferte au intarziat sa apara a preferat sa castige niste bani intrun campionat care nu intereseaza pe nimeni !! In Arabia Saidita se lupta cu una, sau doua echipe pentru titlu, dar in liga campionilor din Asia lupta devina dura intrucat sunt echipe mai bune din China si Japonia !! Reghecampf a reusit imposibila “performanta” de apierde o astfel de finala cu o echipa abia infiintata din Australia !! Asadar, mai usor cu afirmatia, total nefondata, precum ca fotbalul din Arabia Saudita este peste cel din tara noastra !!

gizeh  •  25 Iulie 2019, 13:51

... junioru' a fost doar un portar decent. În rest (antrenor) a fost băiatu' lu' tata. Fumigenele astea că ... nu s-a dus pt bani la arabi ci doar pt a scăpa de clauză, și că fotbalul acolo e puternic,peste cel românesc să-i spună seniorului,la fel de disperat după bani muulţi. Mare lucru să-l prindă returul acolo, Îl blamează unii pe Hagi că-şi laudă băiatul. Păi Ianis e fotbalist,pe lângă ce a fost Lucescu jr.

daniord  •  25 Iulie 2019, 11:42

Ce ai facut tu dragalasule pentru fotbalul romanesc?Iti spun eu:mai nimic! Esti un profitor in umbra lui TATICU care permanent ti-ai denigrat tara!Nu ca taticul a fost altfel ci si cu atat mai mult ca îi semeni la trup si suflet ...

rivaldinho  •  25 Iulie 2019, 11:27

A ajuns la cămile pe nedrept, l-au umilit loc Benfica mediocra și BATE Borisov.

rivaldinho  •  25 Iulie 2019, 11:26

Un farseur, așa zicea și la națională dar mediul Piturca ne adusese pe 7 FIFA. Fotbalul arab pe alocuri e de liga a 4-a la noi iar Grecia e sub România. Noroc cu primele de la greci, am văzut multe meciuri de la locurile 5 încolo la greci și din spate și era fotbal de liga a 2-a la noi. Îmi pare rău că minte ca sa se scoată. Așa făcea și la națională pana la 3-0 ul împotriva Bosniei. Ăla era nivelul nostru.

adriann_  •  25 Iulie 2019, 11:09

Razvan nu a mai putut ajunge la un numitor comun cu patronul si a plecat la singurul club care isi permitea sa plateasca o asemenea clauza enorma de reziliere. Nu e nevoie sa scrii un cearseaf de text pentru asta, ajunge o fraza.

Comentează