Comentarii (38)
xxrapi  •  01 Ianuarie 2019, 12:46

Doamne, ce fotografii... Cea care mi-a atras atentia a fost aceea in care apar Lajos Satmareanu,"nea Eftimica "(jurnalistul si comentatorul Eftimie Ionescu), Gigi Tataru II , Gicu Dobrin , Mopsu`, Sandu Neagu(atacant despre ale carui reusite s-a vorbit putin ; deh , era de la "acari"...) si Cornel . Dinu . (sper ca v-a placut ortografia mea pentru ultimul mare nume prezent in fotografie , acesta reprezentand o alta institutie legata de fotbal care se poate numi ,lejer, Dinamo 2)

phileasfoggus  •  01 Ianuarie 2019, 09:15

Ah, ce model fals si acest Dinu. Agresivitatea e ceea ce defineste acest individ. Agresivitatea aia din care rezulta: comportament nesimtit in trafic, incalcarea oricaror reguli din societate, infatuare, lipsa de respect pentru altceva sau altcineva (femeie, barbat, animal, nevertebrat etc). Si pe asta il puneti pe prima pagina ?...

mosvasile  •  03 August 2018, 09:13

Da perioada asta cum o fi mai boiangiule?E "minunata" nu-i asa?De si-au luat lumea in cap 4 milioane de romani,lasandu-si copii fara parinti si batranii fara copii!Au mai ramas pensionarii,arendasii,bugetivorii- si "corporatistii" vai mama lor-o specie incerta, intre robotzei si clone!

Marian Boeangiu  •  02 August 2018, 23:00

Perioade mizerabile, oameni mizerabili, obiceiuri( naravuri) mizerabile! Prezentate pozitiv! Sunteti defecti iremediabil!!!

cobadin33  •  02 August 2018, 22:36
Postat de mosvasile pe 02 August 2018, 20:32

@Gaby A.Gator Stai linistit domnu"Gator!Ala care te insulta e tot un pensionar- se vede de la o posta!Se vede ca e din specia aia de "oportunisti"care si-ar scoate si un testicul,ca sa fie trendy si care crede ca el s-a nascut pe 22 decembrie 1989!Asa au procedat si cand au venit rusii!Niste spalati pe creier,nu merita sa le raspunzi!

Sunt nascut in 1985, nu mai sunt prea tanar, dar nici ramolit, asa cum sunteti voi doi. Nu ma omor dupa fotbal, pe gsp citesc rar vreun articol (interviul cu Dinu l-am citit), mai mult titlurile. Sunt stelist, dar n-am mai fost la un meci pe stadion de la semifinala cu Middlesbrough. Nu ma intereseaza rivalitatea cu Dinamo, pt ca in toata copilaria si adolescenta mea Dinamo nu exista, ci doar Rapidul. Iar voi, astia matusalemici care va manifestati indoiala fata de noi, sunteti demni de tot dispretul! Adio, tovarasi!

mosvasile  •  02 August 2018, 20:32

@Gaby A.Gator Stai linistit domnu"Gator!Ala care te insulta e tot un pensionar- se vede de la o posta!Se vede ca e din specia aia de "oportunisti"care si-ar scoate si un testicul,ca sa fie trendy si care crede ca el s-a nascut pe 22 decembrie 1989!Asa au procedat si cand au venit rusii!Niste spalati pe creier,nu merita sa le raspunzi!

Autohtonul Danubian  •  02 August 2018, 20:09

La multi ani! Apreciez cultura dumneavostra, insa, atunci cand ati criticat fotbalistii tatuati cred ca ati gresit. Mare mi-a fost surprinderea sa vad ca aveti sustinatori, chiar aci pe site. au trecut, totusi, aproape 30 de ani... Sanatate si la cat mai multe pahare de vin rosu!!!

Marian Dumitrescu  •  02 August 2018, 19:43

La multi ani sanatate si multă fericire. Sunteti o enciclopedie de cultura si fotbal.

cobadin33  •  02 August 2018, 18:48
Postat de Gaby A Gator pe 02 August 2018, 17:20

fc5bisti-bolsevici, trebuie sa recunosc ca interviul este unul eveniment! Felicitari autorilor! Dinu e la fel de spumos precum il stim! Povestile sunt adevarate, i-am cunoscut parintii si catelul facut cadou mamei lui dupa meciul Romaniei pe Wembley! Ma doare ca niste copii inculti si stirbi jignesc grosolan istoria fotbalului romanesc adevarat si nu pe cel pastorit de gigi becali! Pentru ca Dinu a facut istorie pentru Romania si pentru Dinamo! La multi ani cornel Dinu! Si prin evolutiile tale i-ai facut pe romani sa se simta egalii Braziliei celebrului Pele! Multumim Dinu pentru amintirile nepretuite pe care ni le-ai lasat! Asa se castiga respectul!

Bre, tataie, desi Biblia m-a invatat sa nu intind margaritare in fata cainilor si ***, iti mai scriu atat: pt generatia mea e vital sa se distanteze de generatia bosorogilor agresivi, inculti si expirati, din care matale faci parte. Nu dau doi bani pe lecturile din Marx, Sholokhov, Sadoveanu, Fanus Neagu si alti apologeti ai alterarii spiritului romanesc. Nu trebuie sa probez unui *** cata carte stiu, pt ca lucrurile astea nu se clameaza ostentativ, asa cum faci matale, ca orice pensionar frustrat care duce povara unei vieti irosite. Nu simt nevoia sa-mi afirm individualitatea si educatia printr-o polemica sterila cu un ratat invins de viata, dar inchei printr-un vechi proverb oriental: "Cel care poarta in buzunar mirodenii, nu trebuie sa strige la fiecare colt de strada ca are mirodenii. Mirosul mirodeniilor vorbeste de la sine". Chiar daca esti o floare brosteasca, acest fapt nu este inca un motiv sa te intristezi***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

englezu  •  02 August 2018, 18:20

Cornele, sunt mai în vârstă cu 3 ani decât tine, am jucat numai la amatori ( Laromet, ICSIM Buc. ) și cunosc bine acea perioadă. Îl cunosc bine și pe cumnatul tau, Ovid ! Tu ai fost o figură importantă a lui Dinamo, a fotbalului românesc. Ai făcut parte dintre puținii intelectuali ai fotbalului. Am jucat odată chiar împotriva ta și a lui Dumitrache într-un amical, pe Dinamo 2. ( Voi dragi suspendați și va pregăteați separat de echipa mare ). Te urau spectatorii, care îți ziceau : Dinu - *** ! Îmi părea rău, eu fiind dinamovist de vreo 65 de ani ! Nu ai fost un mare talent, dar ai compensat cu inteligență și forța ! La multi ani și spun și eu același lucru : " unde sunt zăpezile de altădată ? Trăim vremuri mizerabile, iar generațiile de azi nici nu realizează ce li se întâmplă și unde vor ajunge ! Trist. Să fii sănătos ! N.B. Când jucam fotbal, mi se spunea " englezu ", iar la facultate " brazilianul " ! Deh, chestie de gust și ... inteligența !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează