Comentarii (20)
406145336581386
Maria Mîndru  •  22 August 2018, 22:15

Doamne ajută Mihaiță! Mă bucur că există acest mod de comunicare, pentru că îți urmăresc , prin ce surse reușesc, starea ta de sănătate și evoluția ei! Mă interesează foarte mult starea ta, chiar din momentul în care am aflat despre acel accident și m-am rugat pentru tine , aveam acel presentiment că vei reuși ! Aveam încredere și mă bucuram de fiecare dată când auzeam că mai faci mici progrese! Și știi de ce ? Pentru că nu cu mult timp în urmă de accidentul tău, eu îl pierdusem pe soțul meu la vârsta de 42 de Ani, tot din cauza unui accident la coloană, dar era cu fisură de masivă ! Nu a mai avut nici o șansă! Și de aceia am avut incredere în Dumnezeu că tu vei reuși! Bucura-te! Ai incredere in Dumnezeu și mergi mai departe! Și că încheiere , spune Sfânta Scriptură ...,,să căutăm mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate celelalte ni se vor adăuga nouă"!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 August 2018, 10:40

De-abia după ce omul reușește să se smulgă din marasmul societății de consum( uneori forțat de împrejurări, ca în cazul lui Mihăiță) reușește să conștientizeze deșertăciunea vieții sale anterioare. Lucrurile limitate( cum sunt cele materiale- limitate în spațiu) nu pot să aducă prea mari satisfacții sufletului omului, care-i nelimitat și nemuritor. Din păcate, ne consacrăm viața îndestulării trupului, adică părții muritoare, iar de suflet, adică de ceea ce ne supraviețuiește ca pământeni, ne ocupăm prea puțin. Ferice de cei care au găsit calea și se pot menține pe ea. Asta înseamnă caracter puternic. Multă sănătate, Mihăiță, și să-ți ajute Dumnezeu în toate cele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  22 August 2018, 09:17

Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze, Mihai! Prin felul tau de a fi, ne intaresti credinta. Doamne ajuta!

1662531363757775
Adrian Dorin  •  21 August 2018, 20:00

Esti un om minunat MIHAI si numle predestinat SA-TI AJUTE DUMNEZEU SA-TI DUCI LA BUN SFARSIT TOATE PROIECTELE SI VISELE ai dreptate in tot ce zici ...eu n-am stonac deloc de 18 ani...nu-i usor dar DUMNEZEU NE ARATA CALEA SI NE INTARESTE....oamenii inteleg cele mai multe situatii doar atunci cand trec ei insushi prin ele...din pacate ..DOAMNE AJUTA-NE

pake_spp
pake_spp  •  21 August 2018, 17:30
Postat de Rica Sectoristu pe 21 August 2018, 11:56

am fost 600 de ani sub turci si nu sint moschee iar limba este tot cea latina. si asta a fost posibil cu ajutorul bisericilor . dar azi nu se vorbeste despre Steinhardt sau Galeriu in istorie ci de ESCA si asta este rau. au murit multi preoti pentru tara. in rusia au fost omoriti intr-o saptamina peste 100 de mii de preoti in vremurile comuniste. in inchisorile de dupa razboiul al doilea asa cum spune CARTEA NEAGRA A COMUNISMULUI editata in Franta de niste istorici au murit peste 100 de milioane de oameni batuti , schingiuiti si "educati " prin munca silnica la canal sau prin alte parti. Si nu au fost judecati cei ce au facut acest rau. Eroii am mai spus sint uitati prin cimitire ascunse si morminte cenzurate. Nesu stie toate astea. SI iata-l ce spune despre frica de DUmenzeu. De a nu iti face palate si nu mai stiu ce care este efemer insa ajutorul pentru semenul tau a te ruga pentru el este durabil . A invatat ca raul vine de la acest verb " a avea.

Vezi ca esti pe aratura....macar posteaza si sursa de unde te inspiri sa plutim si noi! Cum adica ''tu care traiesti in alta lume''? e tot asta, doar ca se bazeaza pe altceva decat omul de rand...deci ''lumea astalalta'' e defapt accesibila oricui o vrea, dar nu toti simt fericirea in acelasi loc, nu suntem la fel!

pake_spp
pake_spp  •  21 August 2018, 17:26

Bai desteptule, invata sa scrii corect macar numele Mantuitorului daca tot te dai apostol pe site la gazeta. Vezi ca protestantii sunt in alta parte, asta e ortodox, ceea ce voi urati!

cippi
cippi  •  21 August 2018, 14:43

BIBLIA: 1 Corinteni 2:2 Căci n-am avut de gând să știu între voi altceva decât pe Isus Hristos, și pe El răstignit.

romulus65
romulus65  •  21 August 2018, 13:30

Dumnezeu sa fie cu tine Mihai Nesu!

122444612029893
Rica Sectoristu  •  21 August 2018, 12:11

tot pentru nestiutori si minti simple le aduc aminte ca au fost multi ani in urma pe cind s-a crezut ca atomul este cea mai mica particula. si au urmat. azi prin fizica cuantica s-a rasturnat tot ce se stia pina acum. daca ai fi afirmat ca nu exista mai rau de atit iata ca sint si "optimisti " care spun ba da.

122444612029893
Rica Sectoristu  •  21 August 2018, 12:09

este simplu pentru mintile nelucrate... a spune ca Dumnezeu nu exista nu faci decit sa ii autentifici existenta pronuntindu-i numele. exista si in metafizica daca ai citit chestiuni cu negarea negatiei si altele.. ce sa-i faci daca ai crescut in comunism fara sa citesti sau rebus alea de la inceput ca erau mai usoare pe cind megeai la stadion . dar uite iti dau si tie un test simplu... si poti din doua sau trei incercari cu vecini , sotii si prieteni.... " statornicia pietrei da ciinelui senzatia ca fuge." in rest " iarba-i verde. broasca-i verde. rezulta ca broasca-i iarba. haaaaa!!! din pacate prostia nu doare.

  • 1
  • 2
Comentează