Comentarii (4)

klauz  •  19 Septembrie 2018, 20:10

Domnule, poate ca Man ajunge fotbalist, dar Morutan niciodata. Morutan e doar un jucator de miuta, nu e fotbalist, nu stie pe teren mare, nu dribleaza decat pe loc si nu paseaza decat lateral, pase de 2-3 metri. Sta numai cu capul in pamant, nu vede jocul, practic nu face nimic util. Are inteligenta redusa de tot, e foarte lent si e lenes. Matale vorbesti de Lentini si spui ca Morutan poate ajunge fotbalist? Pai Lentini ducea mingea pana in poarta, dribla totul pana acolo, dribling in fata si in viteza, nu pe loc ca alde Morutan afonul.

andrei.33  •  19 Septembrie 2018, 19:15

Multe afirmatii de analizat, dar care vin totusi de la un cvasi-nimeni in fotbalul romanesc. Sunt ca el vreo 100 sau mai multi.

dakesis  •  19 Septembrie 2018, 12:35

'când trebuie să înceapă ascensiunea în carieră, e deja obosit!' mare adevar a grait!! Am fost si eu la juniori la Craiova, si te durea capul de ce era pe-acolo. Acum e si mai rau. Se duc la antrenament ca sa isi arate noul telefon. Atunci isi aratau noua freza, sau noua sapca. Putini sunt copiii cu foame de fotbal. In Anglia, de exemplu, inteleg de la 15 ani ce inseamna sa fii profesionist. la noi ijca se joaca dupa ureche pana pe la 23 de ani, incolo, cand deja e prea tarziu, ca esti 'deja obosit'...

ionnis  •  19 Septembrie 2018, 09:58

Un baiat educat

Comentează