OPINII  »  CSA STEAUA - RAPID

Nobili puțini, mulți muncitori necalificați

Editorial Remus Răureanu
Editorial Remus Răureanu

Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 23:01 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 23:09

Nu există diferențe clare între o pretinsă campioană și o formație care participă de pomană în liga a doua, fără să aibă dreptul de promovare. 

E drept că Rapidul folosește mai ales rezerve, însă te aștepți ca o campioană să aibă un lot mai bun de atât, să nu se vadă atât de clar că absentează senatorii de drept. 

Jocul e o incâlceală fără ocazii, o luptă pe care o încurajează aproape 14.000 de oameni. Cam puțini steliști, din moment ce vișiniii au o peluză imensă! 

Nobili puțini, mulți muncitori necalificați

Atmosfera e de meci serios, terenul găzduiește un joc care ar putea sa fie din liga a treia. Acțiuni frânte, execuții greșite. 

Fotbaliști ascunși de obicei în spatele unora care câștigă meciuri nu sunt capabili sa creeze faze importante. Papeau arată în continuare ca un tip recrutat din „White men can't jump”, un jucător de curtea școlii imposibil de adaptat în fotbalul real. 

Pănoiu nu poate fi foarte bun nici măcar cu „matinalii”.

Acestea sunt soluțiile aflate la dispoziția giuleștenilor într-un sezon la capătul căruia ei speră să fie campioni. 

Bergodi se prinde ca rezervele lui sunt de B și ii trimite pe teren pe Borja, pe Funsho. 

Steaua se apără exact, cu aceeași combinație de ambiție și de lipsă de talent pe care o etalează clubul acesta de la așa zisa reînființare pana astăzi. Cel mai mare nume din tot fotbalul românesc depinde de Vârtej și de Boiciuc.

Nici rapidiștii nu au fost evaluați corect. Stan, pe care oameni din club și din afara lui l-au recomandat ca pe un fenomen, un Haaland roman, e un vârf care are 18 ani și nu e în stare sa rămână în picioare în meciurile seniorilor. 

Steaua București nu are nici măcar așa ceva, vreun copil pe care să îl promoveze într-un mod exagerat, are numai o galerie anti-Becali, o conducere rușinoasă și o marcă pe care o ține în sertar și o mai scoate din când în când ca să o lipească pe tricourile unor oameni nevinovați.


Comentarii (88)
MaxiP
MaxiP  •  03 Noiembrie 2023, 12:47
Postat de Catalynn_11 pe 03 Noiembrie 2023, 09:06

Alt gigist deștept! :-)))) auzi la el: fuziune între Steaua și FC Fcsb! Bietul om …

Da' ce crezi ca se va intampla mai exact? A, va primi CSA toti banii investiti in FCSB si prin 2026 va castiga Liga Campionilor, hai ca e destept talpanistul. Daca nu fuzioneaza, ghici ce, se desfiinteaza FCSB, ramane datoria pe care nu are cine sa o plateasca si continua inca 2-3 ani dupa CSA prin liga a doua, fuge Talpan cu banii si se desfiinteaza si aia, dispare si Steaua si FCSB si gata. Eu cred ca cel mai convenabil va fi tot fuziunea, singurul motiv pentru care Talpan mai insista e sa mai prinda niste maruntis. Nu va vedea niciun ban semnificativ de la FCSB, dar mai incaseaza el personal cate ceva prin manevrele de la clubul bugetat. Nici nu isi imagineaza ca ia clubul ceva, nici nu cred ca il intereseaza.

atthur
atthur  •  03 Noiembrie 2023, 12:11
Postat de Catalynn_11 pe 03 Noiembrie 2023, 09:04

Hai să mai radem încă odată Gabriele Duck, monumentală asta: gigist deștept! :-))))))))))) hahahahahahahahahaha :-)))))))))))))) mor de râs!!!! :-))))))))))))))

Mori de prost ce ești, nu de râs...!!!!....

atthur
atthur  •  03 Noiembrie 2023, 11:07
Postat de Catalynn_11 pe 02 Noiembrie 2023, 20:39

Hai ca asta e mortală: gigist deștept! :-)))))) E gluma toamnei Benedicule! :-))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează