INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAZUL TAMAȘ

UPDATE Continuă calvarul lui Gabi Tamaș! Verdict nefavorabil astăzi pentru român + strigătul de disperare al fotbalistului în sala de judecată

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 10:03

Gabi Tamaș, fundașul de 35 de ani al celor de la Hapoel Haifa, a fost judecat azi la Petah Tikva, în Israel, pentru că a condus în stare de ebrietate și a depășit viteza legală.

  • Corespondentul GSP.ro Beno David este în Israel și transmite ultimele informații de la Tribunalul din Petah Tikva la audierile lui Tamaș. Acesta a fost prezent în sala de judecată la audierea fotbalistului român
update 18:47

Părea că totul se îndreaptă spre un verdict favorabil pentru Tamaș, dar situația a luat din nou o întorsătură nefericită pentru fotbalist. Procurorii au decis că Tamaș reprezintă un pericol și va rămâne deocamdată închis până luni, la ora 19:00. 

Avocații lui Tamaș au încercat să obțină eliberarea acestuia, dar nu au avut succes. 

„Eu vreau să merg acasă!”, a spus Tamaș în sala de judecată, însă strigătul de disperare al fotbalistului a rămas, deocamdată, fără răspuns. El va petrece, astfel, cea de-a șaptea seară în arest în Israel. 

update 16:30

În continuare se așteaptă decizia judecătoarei

update 15:40

S-a terminat audierea lui Tamaș. Fundașul a părăsit sala, iar în jurul orei 16:00 ar putea fi anunțată decizia judecătoarei.

update 13:10

Gabi Tamaș a ajuns la tribunal. Acesta a fost însoțit de 8 gardieni și părea liniștit. Fundașul nu a fost încătușat, iar forțele de ordine l-au mascat pentru că încă nu este permisă dezvăluirea identității acestuia, conform legislației din Israel. Practic, Tamaș trebuie să fie anonim cât timp este doar acuzat și nu condamnat. 

update 12:30

În sala Tribunalului sunt mai mulți suporteri, în timp ce în afară sunt aproximativ 50 de fani. Soția lui Tamaș, Ioana, este și a prezentă pentru a-l întâmpina pe fundaș

Știrea inițială

Gabi Tamaș a petrecut 6 nopți în custodia poliției, după ce a fost oprit de forțele de ordine în noaptea de luni spre marți conducând cu 205 km/h în stare de ebrietate. Fotbalistul avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât ceva legală.

Azi, la Petah Tikva, Gabi Tamaș o să apară în fața judecătorilor pentru a afla ce se va întâmpla cu el în perioada următoare. Conducerea clubului este convinsă că jucătorul va fi eliberat și va fi plasat în arest la domiciliu.

Patronul clubului, Ioav Katz, se află în prezent în Statele Unite, dar este la curent cu situația lui Gabi Tamaș, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, și va vorbi cu jucătorul pentru a  lămuri situația și pentru a înțelege cum au decurs lucrurile.

Fanii vin la tribunal

Mai mulți fani ai celor de la Hapoel Haifa au anunțat că vor veni la tribunal pentru a-l susține pe Tamaș. Gabi este cel mai iubit jucător al echipei, fiind un idol al tribunelor, iar suporterii vor să-i fie alături. Cei mai înflăcărați fani vor închiria un autocar pentru a venit la tribunal, în timp ce alții vor veni cu mașinile personale.

Citește și:

Soția lui Gabi Tamaș a vorbit pentru prima dată despre arestarea fotbalistului: „Avea ochii tulburi, stătea ghemuit și nu zâmbea”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (34)
10204113608914360
Lucian Sarbu  •  01 Aprilie 2019, 12:45

Nu-i disperare, e sevraj, dați-i omului ceva de băut și veți vedea că nu mai țipă.

1402280423247931
Octavian-Otmar Talpes  •  01 Aprilie 2019, 12:09

De ce Hagi nu face de-astea? Pentru că este educat de tatăl său, că unde-i lege nu-i tocmeală... Dacă limita de viteză este 50-60-70 km pe oră, cum poți să alergi cu 200 km pe oră, criminalule? Indiferent de mașină (sunt sigur că este una bengoasă...) în câte sute de metri poți să oprești, ***? La 50-60 km pe oră ai nevoie de 50-60 m ca să oprești în siguranță... 200 km/h? Terorism mascat în fotbalist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  01 Aprilie 2019, 12:04

Asta trebuia s-o spuna inainte de a se imbata ! Acum nu mai e asa de curajos ?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează