INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE

Săpunaru şi Neşu, integralişti ! Vezi evoluţiile stranierilor în meciurile din Europa League

Articol de - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Din cei şase români implicaţi în partidele de aseară din Europa League, doar trei au fost şi introduşi pe teren de către antrenorii formaţiilor la care activează

Fundaşul Cristian Săpunaru a fost integralist în victoria clară obţinută de FC Porto pe terenul belgienilor de la Genk. Golurile victoriei formaţiei portugheze au fost înscrise de Falcao, Souza şi Belluschi.

Un alt român care a jucat toate minutele a fost Neşu, însă jucătorul formaţiei olandeze Utrecht nu a avut motive de bucurie, deoarece echipa sa a pierdut cu scorul de 2-0 în faţa scoţienilor de la Celtic Glasgow.

Singurul stranier care a intrat pe teren din postura de rezervă a fost Marica. Acesta a fost introdus pe gazon în minutul 85 al partidei Slovan Bratislava - VfB Stuttgart, partidă încheiată cu scorul de 0-1, graţie golului marcat doar trei minute mai târziu de austriacul Harnik.

Ceilalţi trei jucători români care activează la echipe implicate în partidele din Europa League, Dorin Goian (Palermo), Florin Bratu (Litex Loveci) şi Onişor Nicorec (Gyori ETO) nu au evoluat nici măcar un minut.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  20 August 2010, 22:47

sapunaru joaca la cel mai important club dupa chivu..ar mai fi marica si mutu care evolueaza la un nivel inalt ca in rest vai de noi..utreht nu e mare echipa iar goian joaca la o echipa destul de mare dar din pacate e rezerva mereu! aa da scuzati am uitat de rat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează