INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUCĂTOR

Adio Tottenham după 6 luni?! Impresarul lui Drăgușin, declarații-bombă în Italia: „Dacă Postecoglou îi spune asta, pleacă!”

Radu Drăgușin // foto: Guliver/gettyimages
Radu Drăgușin // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 09:37 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 09:51

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (22 de ani), nu exclude ca fundașul central să o părăsească pe Tottenham în vară, în cazul în care nu va primi deloc șanse la formația londoneză. Într-o discuție cu presa din Napoli, Manea a deschis ușa unei posibile treceri la campioana Italiei din 2023.

În ianuarie, Radu Drăgușin a fost curtat de 3 echipe importante ale Europei: Tottenham, Bayern Munchen și Napoli. Fundașul central român a ales-o pe Tottnham, fiind de notorietate faptul că și-a dorit dintotdeauna să evolueze în Premier League, cel mai tare campionat al lumii.

Până în acest moment, Drăgușin nu s-a impus ca titular în echipa lui Ange Postecoglou. De fapt, el nu a jucat deloc în aprilie, fiind rezervă neutilizată în ultimele 5 partide ale londonezilor, chiar și în contextul accidentărilor din defensivă, ambii fundași stânga fiind scoși pe tușă.

Cu clientul lui într-o poziție neplăcută, Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, vorbește despre posibilitatea ca Radu să schimbe echipa în vară! Afirmațiile au fost făcute la Radio CRC, un post care transmite din Pozzuoli, un oraș-port apropiat de Napoli.

Prima mutare a lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Vine gratis omul dorit insistent și de FCSB!
CFR CLUJ
Prima mutare a lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Vine gratis omul dorit insistent și de FCSB!

Adio Tottenham după 6 luni?! Impresarul lui Radu Drăgușin, declarații-bombă în Italia

„Dacă nu va juca va trebui să luăm în calcul alte soluții, dar pentru moment nu cred, a sosit abia în ianuarie. În viață nu știi niciodată, dar să sperăm că nu va fi cazul. Dacă la finalul sezonului Postecoglou îi va spune că-l consideră în continuare doar o alternativă la fundașii titulari, nu cred că ar rămâne fără să joace”, a spus Manea.

Impresarul crede că o apărare cu 3 fundași centrali ar ameliora din slăbiciunile defensive arătate de Tottenham în acest sezon. Un astfel de sistem i-ar permite lui Drăgușin să joace:

„Trebuie să aibă răbdare, are doi jucători importanți în fața lui, dar până la urmă își va găsi locul. Antrenorul a spus de multe ori că nu vrea să joace cu 3 stoperi, el știe mai bine, dar Tottenham primește multe goluri. Să joci cu 3 în apărare ți-ar oferi mai multă stabilitate, pentru Drăgușin ar fi același lucru să joace în 2 sau 3.

Tottenham primește foarte multe goluri din faze fixe, cred că va avea loc acolo, pentru că echipa are nevoie de forța lui. La Genoa câștiga toate duelurile aeriene!

Lucrează din greu, merge la sala de forță, se antrenează ore bune, mănâncă ce trebuie, merge devreme la somn. A fost impresionat de profesionalismul lui Ronaldo și încearcă să-l imite”.

Florin Manea: „Dacă Napoli va încerca să-l împrumute pe Drăgușin și Conte va fi acolo, am lua în calcul”

Întrebat despre interesul manifestat de Napoli în ianuarie, Manea nu a exclus o trecere la fosta campioană a Italiei, cel puțin sub formă de împrumut, mai ales dacă echipa ar fi preluată de Antonio Conte, așa cum se zvonește că ar putea să se întâmple.

„Dacă Bayern și Tottenham nu l-ar fi dorit, atunci ar fi ales-o pe Napoli. Conte la Napoli? Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, ar fi o onoare să lucreze alături de el, dar momentan este dificil de spus ce se va întâmpla.

Dacă Napoli va încerca să-l împrumute pe Drăgușin și Conte va fi acolo, am lua în calcul oferta. Când lucrezi cu cineva precum Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri”, a spus impresarul.

VIDEO Premier GSP. Fostul fundaș cu 250 de meciuri în Liga 1 îl analizează pe Radu Drăgușin: „Foarte greu, e între primii 3 în lume!”

Mai multe știri de actualitate:

„Este o crimă, să intervină Amnesty International!” » Klopp, EXPLOZIV! N-a mai ținut cont de nimic: „Fotbalul vă plătește pe voi, nu invers!”
PREMIER LEAGUE
„Este o crimă, să intervină Amnesty International!” » Klopp, EXPLOZIV! N-a mai ținut cont de nimic: „Fotbalul vă plătește pe voi, nu invers!”
Suntem pregătiți? „Tricolorii”, avertizați deja: „Calitate incredibilă, clasă mondială! E punctul nostru forte!” » Secretele naționalei care ne așteaptă în decisivul de la EURO
ROMÂNIA
Suntem pregătiți? „Tricolorii”, avertizați deja: „Calitate incredibilă, clasă mondială! E punctul nostru forte!” » Secretele naționalei care ne așteaptă în decisivul de la EURO

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (42)
Andrei000
Andrei000  •  07 Mai 2024, 14:07

domnu nea impresar, dar de ce sa nu joace echipa cu 4 fundasi centrali si atunci Dragusin nu o sa aiba nici concurenta pe post? Te rog, negociaza ceva cu Ange, vezi daca e baiat de comitet

atthur
atthur  •  06 Mai 2024, 19:58

Da' când o fist ăsta la Tottenham????

roman_adrian
roman_adrian  •  06 Mai 2024, 17:50

Raducule stai și la Spurs și strânge banii. 3 mil pe ani nu sunt de neglijat și sunt câștigați ușor. Să nu faci gresala să pleci împrumut la altă echipă pe bani mai puțini cu dorința de a juca.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează