INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Mazilu, vedeta lui Dnepr

Articol de , - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00


Mazilu e cel mai apreciat fotbalist de către Protasov la antrenamentele lui Dnepr, desfăşurate la Larnaca în aceeaşi bază în care se pregăteşte şi Steaua. Nu scoate nici un sunet. Îşi trage şosetele peste pantalonii de trening şi execută întocmai toate indicaţiile lui Protasov fără să spună nimic. Colegii săi ucraineni se mai întind, se mai sprijină pe gard, însă el parcă vrea să-i demonstreze lui Oleg că nu s-a înşelat atunci cînd a plătit Rapidului 3,7 milioane de euro.

Ionuţ Mazilu a ajuns marţi noaptea în Cipru, iar ieri de dimineaţă a efectuat primul antrenament cu Dnepr pe unul dintre terenurile de la Alpha Sport Center, acelaşi loc unde se pregătesc şi steliştii. Colegii l-au privit cu invidie observînd că pe margine aproape 15 ziarişti români îi urmăreau fiecare mişcare. "Au venit special să te vadă pe tine?", l-au întrebat jucătorii lui Dnepr pe Mazilu. "Au venit aici pentru Steaua, pentru Timişoara. Şi dacă tot erau în zonă au trecut să facă reportaje şi cu mine", le-a răspuns el în engleză.

Mazilu şi-a luat în primire tricoul cu numărul 9 şi e răsfăţatul lui Protasov la şedinţele de pregătire. "Bravo, Ionuţ!" e cea mai folosită replică a fostului tehnician al Stelei, care îi urmăreşte paşii la fiecare exerciţiu de finalizare.
După antrenament, Mazilu îşi pune ghetele într-un rucsac, şi-l aşază pe umăr, apoi acceptă un dialog cu gsp. Toţi colegii săi, plus Oleg, sînt în autocar şi trebuie să-l aştepte minute bune, pînă cînd ex-rapidistul termină interviul. Şoferul îi deschide uşa şi după ce Mazilu pune primul pas în autocar, colegii încep să-l aplaude. El pare stînjenit de situaţie. Protasov îl bate pe umăr şi zîmbeşte. E mulţumit că şi-a găsit atacantul de careu pe care şi-l dorea.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
 •  01 Februarie 2008, 17:26

pai nu cred c-o sa-i zica bravo mult timp, ca antrenoru' asta sta cite sase luni la o echipa.

 •  01 Februarie 2008, 10:19

e pe pagina cealalta interviul, idiotule!!!

 •  01 Februarie 2008, 08:43

o sa isi roada unghiile rednic cand o sa inceapa returul si nu o sa aiba oameni de gol, si ce-o sa mai planga dupa mazilu, pe ascuns bineinteles. bravo mazilu, ca ai plecat exact cand trebuia!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează