INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

George Pușcaș a semnat cu Bari, 450.000 de euro salariu până în vară! Un oficial al noului club: „L-aș fi preferat pe maghiarul Puskas"

George Pușcaș nu are nicio reușită în acest sezon la Genoa, în Serie A și Cupa Italiei Foto: Guliver/GettyImages
George Pușcaș nu are nicio reușită în acest sezon la Genoa, în Serie A și Cupa Italiei Foto: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 20:03 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 20:29

George Pușcaș, 27 de ani, pleacă de la Genoa la Bari sub formă de împrumut pentru a doua parte a sezonului, fără opțiune sau obligație de cumpărare. Va primi 450.000 de euro, clubul genovez putând plăti o parte din salariu.

Genoa rămâne fără niciun jucător român. După ce Radu Drăgușin s-a transferat la Tottenham pentru 31 de milioane de euro (incluzând și 6 milioane sub formă de bonusuri), „Grifonul" se desparte și de George Pușcaș.

George Pușcaș nu voia să piardă naționala înainte de Euro

Atacantul în vârstă de 27 de ani, cumpărat de clubul genovez în vara lui 2023 de la Reading cu 3 milioane, după ce fusese împrumutat un an, părăsește echipa rossoblu.

Lovitură în plin: Everton a fost acuzată din nou și riscă a doua depunctare! Încă un club în pericol
ANGLIA
Lovitură în plin: Everton a fost acuzată din nou și riscă a doua depunctare! Încă un club în pericol

Voia să joace cât mai mult, pentru a nu pierde naționala la nici șase luni de Campionatul European. Și va purta din nou tricoul lui Bari (locul 10, la jumătatea clasamentului de Serie B), unde a mai evoluat în sezonul 2015-2016.

George Pușcaș vrea să părăsească Italia după turneul final din vară

S-a discutat întâi cum va fi împrumutul. Sec, cu opțiune de cumpărare sau cu obligație de cumpărare. În cele din urmă, s-a ajuns la o înțelegere pentru un împrumut sec, fără nicio opțiune pentru Bari.

Potrivit unor surse apropiate de clubul din orașul de pe coasta Adriaticii, Pușcaș ar vrea să părăsească Italia după Euro 2024. El a semnat deja contractul, iar mutarea va fi oficializată în curând.

„Tricolorul", 39 de selecții, 11 goluri la națională, va primi 450.000 de euro până la vară. Exact jumătatea salariului anual de la Genoa. Gruparea genoveză ar putea plăti o parte din cei 450.000.

Un antrenor al lui Bari îl dorea pe Puskas, unul dintre marii atacanți ai istoriei

Într-un interviu pentru site-ul TuttoBari, antrenorul echipei de tineret a roș-albilor a reacționat cu umor când a aflat de sosirea lui George. „În atac, l-aș fi preferat pe maghiarul Puskas în locul lui Pușcaș", a declarat Pietro Maiellaro. 

Ferenc Puskas a fost unul dintre marii atacanți ai istoriei fotbalului. A jucat la două cluburi, Honved (1943-1956) și Real Madrid (1958-1966), cucerind trei Cupe ale Campionilor Europeni cu "los blancos". La naționala Ungariei a marcat 84 de goluri în 85 de selecții între 1945 și 1956. Cel mai prolific jucător maghiar din toate timpurile.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Șansa lui Radu Drăgușin! Transformarea radicală de la Tottenham i-a deschis calea » Cine a lucrat în culise pentru a-l aduce pe „tricolor
anglia
Șansa lui Radu Drăgușin! Transformarea radicală de la Tottenham i-a deschis calea » Cine a lucrat în culise pentru a-l aduce pe „tricolor" la Londra
Marius Șumudică, atac dur la antrenorul lui Fenerbahce: „Dacă nu-i convine, să facă plângere la federație!” » Conflict la sfârșitul jocului. Cine a reușit să-l calmeze!
TURCIA
Marius Șumudică, atac dur la antrenorul lui Fenerbahce: „Dacă nu-i convine, să facă plângere la federație!” » Conflict la sfârșitul jocului. Cine a reușit să-l calmeze!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  16 Ianuarie 2024, 19:09
Postat de Salient pe 15 Ianuarie 2024, 22:16

Nimic impotriva lui Puscas, dar chiar nu avem atacanti ? E clar ca acest jucator nu a confirmat la multele echipe unde a jucat, a fost cumparat, imprumutat, revandut si reimprumutat. Cateva meciuri in Serie A si in rest, Serie B sau liga secunda din Anglia.... Si nici acolo nu a facut mare lucru.

Pai...nu avem. Ca nu poti sa te duci la Euro cu atacanti de viteza lui Alibec (sau lipsa ei). In opinia nea mai buni decat Puscas sunt Birligea de la CFR si Dumiter de la Voluntari (dar nu va risca selectionerul cu astia). Eu as face-o, ar fi doar de castigat pt fotbalul romanesc sa dea ăștia niste goluri la varstele lor. Puscas nu mai poate aduce bani in tara dintr-o vanzare. E ok si el, dar nu cine stie ce. Poate incepe Andone sa mai dea goluri dupa accidentare.

mijoka
mijoka  •  16 Ianuarie 2024, 08:03

Stai sa vezi ca va fi trecut la statut de legenda la noi când se va retrage pentru simplu fapt ca a jucat în Seria A câteva meciuri :))))

trifanflorin1978
trifanflorin1978  •  16 Ianuarie 2024, 04:39

Încă odată a mai prostit fotbalul .. și alta echipa .. .. banu sa intre.. și ***.. repet ..***.. dacă are meciuri la echipa de club este bun rău..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează