INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SAUDI PRO LEAGUE

Veste bună pentru selecționerul Iordănescu » Nicolae Stanciu, gol și pasă decisivă în Arabia Saudită

Nicolae Stanciu (foto dreapta)
Nicolae Stanciu (foto dreapta)

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 19:40 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 20:14

Nicolae Stanciu (30 de ani) a făcut o prima repriză excelentă în Al Akhdoud – Damac, duel contând pentru etapa a 28-a din Saudi Pro League. Internaționalul român a deschis scorul și a oferit pasa de gol la reușita care a dublat avantajul echipei pregătite de Cosmin Contra. S-a încheiat 1-2.

Stanciu a marcat în minutul 10 al confruntării, iar în minutul 32 i-a oferit assistul lui Antolic la a doua reușită a partidei.

Egalul care nu ajută pe nimeni! FCU Craiova și Dinamo s-au împiedicat una de alta + clasamentul din play-out
FCU CRAIOVA - DINAMO
Egalul care nu ajută pe nimeni! FCU Craiova și Dinamo s-au împiedicat una de alta + clasamentul din play-out

Nicolae Stanciu, un nou meci la înălțime în Arabia Saudită

Nicolae Stanciu are parte de un nou sezon solid în cariera sa, de data aceasta în Saudi Pro League, campionatul unde evoluează foste staruri ale fotbalului european precum Cristiano Ronaldo sau Sadio Mane.

14goluri în 68 selecții are Stanciu pentru naționala României

Mijlocașul ofensiv român este titular incontestabil la Damac, unde a marcat până acum 5 goluri și a oferit 6 pase de gol în 24 de meciuri oficiale din actualul sezon.

5milioane de euro este cota de piață a lui Nicolae Stanciu, conform Transfermarkt

Nicolae Stanciu și Radu Drăgușin, la un pas de Bundesliga

Vlad Munteanu, managerul operațional al Federației Române de Fotbal, a povestit la GSP Live, cum Radu Drăgușin și Nicolae Stanciu au ratat în 2023 șansa să evolueze în Germania.

Wolfsburg, fosta echipa a lui Vlad Munteanu, l-a ofertat pe Radu Drăgușin de la Juventus, înainte ca fundașul central acum în vârstă de 22 de ani să ajungă la Genoa. Stanciu (30) a fost insistent dorit de Stuttgart, dar mutarea nu s-a concretizat din cauza echipei la care activa mijlocașul ofensiv la acea vreme, Wuhan Three Towns.

„Vă spun în premieră: înainte de a merge de la Juventus la Genoa (n.r. - în 2023), Drăgușin a avut ofertă din Bundesliga, de la Wolfsburg. Cluburile bătuseră palma, Wolfsburg trebuia să se mai înțeleagă cu Drăgușin și agentul său, care atunci era partenerul lui Florin Manea, un uruguayan. El a participat la discuții.

Oamenii de la Wolfsburg m-au sunat, au cerut referințe. Am spus că Radu este primul fotbalist pe care îl pot recomanda să joace în Bundesliga. Până atunci, nu am putut să recomand pe nimeni. Le-am spus: «100%, luați-l!»

S-au întâlnit, dar nu s-au înțeles în zona financiară. I-am spus lui Drăgușin, inclusiv acum, când a avut ofertă de la Bayern Munchen: «Mi-aș dori, pentru experiența ta umană, fotbalistică, să te duci în Germania și să vezi ce înseamnă Bundesliga»”, a dezvăluit Vlad Munteanu, la GSP Live.

Vlad Munteanu: „Stanciu nu a fost lăsat de chinezi să meargă la Stuttgart”

Oficialul FRF a povestit și cum a ratat Nicolae Stanciu transferul carierei, la Stuttgart, în iarna anului 2023, pe vremea când „tricolorul” evolua la Wuhan Three Towns, în prima ligă din China:

„Nicușor Stanciu a fost dorit de Stuttgart, pe vremea când juca în China. Christian Gentner, care e mâna dreaptă a directorului sportiv de la Stuttgart, m-a întrebat: «Ce părere ai despre Stanciu?». I-am zis: «Va livra, nu am dubii! Poate juca la Stuttgart». Asta se întâmpla iarna trecută.

Nu l-au lăsat chinezii să plece. Acesta a și fost motivul pentru care Stanciu a plecat din China, pentru că nu i-au oferit șansa să joace în Bundesliga.

Stanciu le-a transmis: «Renunț și la bani să plec, să joc în Bundesliga». Mentalitate! Nu e un jucător chiar tânăr. OK, și-a aranjat deja situația financiară, dar poți face bani și în Belgia, de exemplu”.

VIDEO GSP Live / Vlad Munteanu dezvăluie cum au fost Drăgușin și Stanciu la un pas să ajungă în Bundesliga

Citește și:

Simona Halep s-ar fi retras de la un turneu uriaș! Detalii de ultim moment
RETRAGERE
Simona Halep s-ar fi retras de la un turneu uriaș! Detalii de ultim moment
Dumitru Dragomir a distrus 4 jucători, înainte de FCSB - Rapid: „El e operat de reflexe!”
FCSB - Rapid
Dumitru Dragomir a distrus 4 jucători, înainte de FCSB - Rapid: „El e operat de reflexe!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează